Werkplaats

Onze geheel eigen werkplaats is waar alle werkzaamheden plaatsvinden. Het is de locatie waar we iedere dag met veel plezier werken aan het professioneel upgraden van auto’s. We kijken er dan ook altijd naar uit wanneer onze klanten op de werkplaats langskomen. Zo is onze passie voor het vak van dichtbij waarneembaar. Onze aangeboden upgrades zorgen altijd voor een glimlach op het gezicht. Waar mogen we jou mee helpen?

  Vrijblijvend een offerte aanvragen.

  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.

  Onafhankelijk specialist

  Tevreden klanten

  Gecertificeerde installateurs

  2 Jaar garantie en support

  Werkplaats in Almere

  Bekijk hieronder enkele redenen om te kiezen voor de werkplaats van Autoscherm24.

  werkplaats autoscherm24

  Kies voor onze werkplaats

  Sinds kort hebben we de beschikking over onze gloednieuwe werkplaats in Almere. Het biedt ons de kans om onze dienstverlening nog wat verder uit te breiden. Zaken als ontwikkeling, betrouwbaarheid en innovatie zijn voor ons erg belangrijk. Het is dé manier om onze klanten structureel positief te blijven verrassen. Daarbij doen we een beroep op:

  Uitgebreid dienstenpakket
  Bij Autoscherm24 ben je op het juiste adres voor alles wat bij het upgraden van auto’s komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan

  • Smartphone integratie Apple CarPlay of Android Auto
  • Plaatsing premium kwaliteit autoscherm en multimediasysteem
  • Plaatsing sfeerverlichting (Ambient Lighting)

  Stuk voor stuk diensten die we op dagelijkse basis uitvoeren. Hierdoor zijn we intussen een echte expert op dit gebied. We weten als geen ander wat er nodig is op het moment dat we een auto onder handen krijgen. Het doel is vervolgens altijd om een snel en betrouwbaar resultaat op te leveren.

  Centrale locatie

  De werkplaats is gelegen in Almere, middenin de Randstad. Deze centrale locatie maakt het vanuit alle kanten eenvoudig mogelijk om even langs te komen. We kijken er dan ook naar uit om je live in onze werkplaats te laten zien waartoe we in staat zijn!

  Team aan ervaren monteurs
  De sleutel tot onze kwalitatieve dienstverlening is het team aan ervaren monteurs. Zij combineren stuk voor stuk theoretische kennis met jarenlange praktijkervaring. Zodoende kennen ze alle kneepjes van het vak. Er staan daardoor altijd meerdere monteurs klaar om je verder te helpen. Daarbij is er altijd ruimte voor vragen en advies. We kijken er naar uit om je alles te leren wat er over de potentiële upgrades te leren valt.

  Meest innovatieve materialen
  Innovatie is een van de kernwaarden van Autoscherm24. Wij staan dan ook nooit stil. Continu houden we ons bezig met de nieuwste manieren om bijvoorbeeld een auto te modificeren. Onze ambient lighting is hier een mooi voorbeeld van. Dit soort upgrades geven een auto een uniek, luxe karakter. Gezien hier meer en meer vraag naar is, houden we ons er ook meer en meer mee bezig. Dit gaat samen met onze premium kwaliteit materialen die wij gebruiken voor gegarandeerd excellente resultaten.

  werkplaats
  werkplaats almere

  Kennis, kunde en vaardigheden

  Onze geheel eigen werkplaats is waar alle werkzaamheden plaatsvinden. Het is de locatie waar we iedere dag met veel plezier werken aan het professioneel upgraden van auto’s. We kijken er dan ook altijd naar uit wanneer onze klanten op de werkplaats langskomen. Zo is onze passie voor het vak van dichtbij waarneembaar. Onze aangeboden upgrades zorgen altijd voor een glimlach op het gezicht.

  Dit kan gaan om verschillende vormen van modifcaties aan jouw auto.

  Aan de hand van deze visie hebben we het intussen geschopt van voor de deur zonder vaste locatie tot een exclusieve moderne auto upgrade werkplaats in Almere.

  Ben jij ook iemand die houdt van zijn of haar auto? En doe je er graag alles aan om deze zo luxe, gebruiksvriendelijk en modern mogelijk te maken? Dan staan we bij Autoscherm24 altijd voor je klaar om je op een persoonlijke wijze verder te helpen. Neem even contact op of kom gerust een keertje bij ons langs.

  Je droomauto is nooit ver verwijderd. Eén bezoekje aan de werkplaats van Autoscherm24 is genoeg om van je wens waarheid te maken!

  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Wij hebben veel tevreden klanten en worden beoordeeld met 5 sterren. Bezoek onze werkplaats en ontvang de beste service. Vraag direct gratis advies aan.

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.