bmw-1-serie-scaled

Android Auto BMW 2 Serie inbouwen

Interesse in een Android Auto BMW 2 Serie systeem? Dan is het van cruciaal belang dat je de beste leverancier selecteert voor het installeren van Android Auto in jouw BMW 2 Serie. Met de Android Auto integratie update op jouw scherm ben je verzekerd van de meest recente technologie wanneer je de komende jaren in je auto rondrijdt. Bij Autoscherm24 staan we als jouw toonaangevende expert in Nederland klaar om je te voorzien van de nodige kennis over deze upgrade voor je auto.


  • Draadloos Android Auto 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Voordelen Android Auto BMW 2 Serie multimedia systeem

Er zijn tal van voordelen verbonden aan een BMW 2 Serie Android Auto systeem. Het is geen toeval dat de verkoopaantallen van dit soort autoschermen de afgelopen jaren flink in de lift zitten. Steeds meer autobezitters beseffen dat deze upgrade voor hen absoluut de moeite waard is. Hier zijn enkele noemenswaardige voordelen:

voicerecognition

Eenvoudige spraakbediening

Dankzij de eenvoudige spraakbesturing heb je enkel je stem nodig om het gehele multimedia systeem te bedienen. Je handen blijven dus altijd vrij om te sturen, wat de veiligheid ten goede komt. Je gaat de conversatie aan met je virtuele assistent alsof het een gewoon persoon is. Vervolgens zorgt de software van deze assistent voor de rest. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig een bestemming voor de navigatie inspreken of je favoriete Netflix-serie aanzetten. Wat daarbij opvalt, is dat dit nog sneller gaat dan wanneer je het zelf met je handen doet.

Naadloze integratie

Bij Autoscherm24 streven we altijd naar een perfecte afwerking bij de installatie van jouw infotainment systeem. Het ontwerp moet naar onze mening één groot harmonieus geheel vormen. Ons doel is daarom om het te laten lijken alsof het systeem er altijd al was op die locatie van het dashboard. Al vanaf het moment dat de auto origineel in elkaar werd gezet. Zo past het design perfect bij het interieur van jouw auto. Overweeg bovendien ook even de moderne sfeerverlichtingsopties voor in de auto om het design helemaal af te maken.

BMW-ID-Android-auto-inbouwen-1-2-3--4-serie
mogelijkheden-autoscherm-24

Talloze mogelijkheden

Met een infotainmentsysteem heb je een breed scala aan opties in je auto. Persoonlijk zien we het dan ook als een grotere versie van de smartphone. Luister naar een YouTube video, beluister populaire podcasts of bel een vriend(in) of familielid. Dit is allemaal mogelijk dankzij de innovatieve technologie van deze apparaten. Het touchscreen is zeer responsief, wat ook de handmatige bediening ten goede komt. Jij gaat je in ieder geval nooit meer vervelen wanneer je onderweg bent en/of in de file staat.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Daarmee zijn er bijzonder veel redenen om de aanschaf van een Android Auto BMW 2 Serie systeem op dit moment te overwegen.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Hoe werkt BMW 2 Serie Android Auto?

Een Android Auto BMW 2 Serie systeem is in essentie een infotainment systeem. Dit betekent dat het een toestel is dat je toegang biedt tot talrijke geavanceerde functies in de auto. Het is vergelijkbaar met een uitvergrote versie van je smartphone. De bedoeling is dan ook dat je je smartphone verbindt met je auto. De makkelijkste manier om dit voor elkaar te krijgen, is middels bluetooth. Vervolgens maak je gebruik van spraakbesturing of handmatige bediening om tussen verschillende apps te navigeren.

Dankzij de verbinding met je smartphone doe je een beroep op al jouw persoonlijke instellingen in de apps. Zo heb je toegang tot je opgeslagen muzieknummers, favoriete Netflix-series en nog veel meer.

Smartphone integratie Android Auto BMW 2 Serie bestellen?

Overweeg je om in jouw BMW 2 Serie Android Auto te installeren? En wil je optimaal genieten van de mogelijkheden van de integratie in jouw auto? Onderneem dan nu de enige juiste actie en vraag gratis advies aan een van onze Autoscherm24 experts. We staan klaar om je verder te helpen.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Android Auto is een softwareplatform van Google waarmee je de interface van je Android-telefoon kunt spiegelen op het infotainmentsysteem van je auto. Het biedt toegang tot verschillende apps en functies van je telefoon terwijl je onderweg bent.

Android Auto wordt ondersteund door veel autofabrikanten in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Android Auto raadplegen of de website van je autofabrikant om te controleren of jouw voertuig compatibel is.

Meestal moet je je Android-telefoon via een USB-kabel aansluiten op de USB-poort van je auto. Volg daarna de instructies op het scherm van je auto om Android Auto in te schakelen en te configureren.

Android Auto ondersteunt apps zoals Google Maps, Google Play Music, Spotify, WhatsApp, en nog veel meer. Naast de ingebouwde apps kun je ook apps van derden gebruiken, zolang ze compatibel zijn met Android Auto.

Android Auto werkt met smartphones die draaien op Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer. Zolang je Android-telefoon aan deze vereisten voldoet, kun je Android Auto gebruiken.

Android Auto kan draadloos worden gebruikt als zowel je auto als je smartphone deze functie ondersteunen. Dit betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je auto. Het draadloos gebruik kan echter afhankelijk zijn van de mogelijkheden van je auto en telefoon.

Android Auto zelf is meestal gratis, maar sommige apps of services die je via Android Auto gebruikt, kunnen kosten met zich meebrengen, zoals abonnementskosten voor muziekstreamingdiensten of navigatie-apps.

BMW-sfeerverlichting

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: