Apple CarPlay inbouwen plaatsen Audi

Apple CarPlay inbouwen Audi TT

Apple CarPlay voor je Audi TT? Dat is via Autoscherm24 geen enkel probleem.

Dit type multimediasysteem gaat ervoor zorgen dat je voortaan extra geniet van je tijd op de weg. Aan eventuele saaie ritten komt voorgoed een einde. De innovatieve functies maken het namelijk heel makkelijk om je onderweg nog geen seconde te vervelen.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Waarom Apple CarPlay voor Audi TT nemen?

Deze Audi TT smartphone interface is als uitvinding een schot in de roos gebleken. Een grote hoeveelheid eigenaren is er zeer blij mee dat ze dit systeem op een dagelijkse basis tot hun beschikking hebben. Dit heeft alles te maken met de specifieke pluspunten die bij deze technologie komen kijken. Denk dan bijvoorbeeld aan:

voicerecognition

Handsfree bediening met Siri

Misschien wel het grootste voordeel van een Audi TT CarPlay systeem is dat je gebruikmaakt van handsfree bediening met Siri. Als iPhone eigenaar ben je waarschijnlijk wel bekend met Siri. Je kunt haar alles vragen, zonder ook maar één knop in te hoeven drukken. Hierdoor blijf je volledig veilig met de handen op het stuur, terwijl je wel van alle functionaliteiten van je smartphone profiteert. En dat alles op het grotere scherm in de auto.

Naadloze integratie met Apple apps

Een bijkomend pluspunt is dat er sprake is van een naadloze integratie met alle Apple apps. Aangezien ook CarPlay dus specifiek een systeem van Apple is, heb je toegang tot alle bekende apps. Van iTunes tot aan iBooks. Daar bovenop komt nog eens dat je simpel externe apps als Spotify en YouTube opstart. Zo zit er in feite geen limiet aan de mogelijkheden op jouw infotainment systeem in je Audi.

Apple CarPlay inbouwen plaatsen Audi
Apple CarPlay inbouwen plaatsen Audi

Ultieme afwerking in dashboard

Als eigenaar van een Audi hecht je uiteraard veel waarde aan de optimale look van een auto. Het komt dan als een mooie bonus dat we je premium multimedia systeem bij Autoscherm24 tot in detail afwerken. Dankzij een naadloze pasvorm in het dashboard blijft de luxueuze uitstraling van het interieur van jouw Audi volledig intact. Sterker nog; Audi-eigenaren kiezen soms zelfs voor een combinatie met kwalitatieve sfeerverlichting voor een extra futuristisch effect.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Daarmee is het geen verrassing dat het gebruik van Apple CarPlay in de Audi TT momenteel flink in de lift zit. Het is alleen nog een kwestie van er op de juiste manier gebruik van maken.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Hoe werkt Audi TT Apple CarPlay?

Dit infotainment systeem is heel makkelijk te installeren en vervolgens gebruiken. Aan de hand van een USB-kabel of een bluetooth verbinding met je iPhone zorg je heel snel voor een connectie met je auto. Zoals gezegd, bedien je het systeem vervolgens eenvoudig handsfree dankzij Siri. Begin je zin met ‘hé Siri’ en ze doet precies wat je vraagt.

Nu smartphone integratie Apple CarPlay voor Audi TT bestellen?

Wil jij dus ook profiteren van de vele functionaliteiten van deze moderne software in jouw Audi TT? Dan is dit het ideale moment om in actie te komen en een premium autoscherm te bestellen. Aan de hand van een vakkundige montage zorgen wij vervolgens voor optimaal gebruiksgemak. En met 2 jaar aan garantie op dit product kies je voor een stukje welkome zekerheid.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

sfeerverlichting-audi-q2-inbouwen-qq2

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: