Apple-CarPlay-Installeren-Audi-q3-a3

Audi A3 Apple CarPlay inbouwen

In je Audi A3 Apple CarPlay inbouwen? Dan kies je voor dé ultieme upgrade van jouw prachtige Audi. Met een dergelijk infotainment systeem zorg jij er namelijk in één klap voor dat je auto van het nieuwste, moderne snufje is voorzien. Dankzij een premium multimedia systeem van Autoscherm24 ontdek jij binnen de kortste keren pas echt waartoe een auto allemaal in staat is. Onderneem direct actie.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Waarom Apple CarPlay voor Audi A3 nemen?

Audi A3 Apple CarPlay heeft op dit moment veel te bieden. Zo vertelt onze ervaring in deze sector ons dat vooral de volgende punten in het oog springen bij de meeste mensen:

Apple-carplay-inbouwen-audi-a3-q2-mmi-mib-installeren

Volledige smartphone functionaliteit

Het belangrijkste punt is uiteraard dat je met Apple CarPlay inbouwen in je Audi A3 zorgt voor toegang tot je smartphone functionaliteiten tijdens het rijden. Zo luister je met een paar tikjes al naar je favoriete podcasts, playlist of serie. Bovendien heb je hiermee eenvoudig toegang tot navigatie, WhatsApp en allerlei andere apps die je normaal gesproken op je iPhone gebruikt. Zo voelt het net alsof je gewoon je telefoon gebruikt, maar dan op een groter, handiger scherm. En dat allemaal tijdens het rijden.

 

Tilt rijervaring naar hoger niveau

Gebruikers van Audi A3 CarPlay geven iedere keer weer aan dat het hun complete rijervaring naar een veel hoger niveau tilt. Je hebt veel meer plezier in een (dagelijkse) lange rit wanneer je favoriete muziek of podcast op staat. Of wanneer je in de file gewoon even snel je berichten op WhatsApp kunt bekijken. En zo zijn er nog veel meer manieren te benoemen waarop je ritje in de auto een stuk plezierig wordt. Al helemaal wanneer je dit combineert met een unieke, visuele upgrade als sfeerverlichting

Apple-carplay-inbouwen-audi-a3-q2-mmi-mib
mogelijkheden-autoscherm-24

Optimale veiligheid

 Ten derde is ook jouw veiligheid en de veiligheid van je passagiers nog een reden om voor een multimedia systeem te kiezen. In plaats van dat je onbewust tijdens het rijden toch van je iPhone gebruik maakt, doe je dit nu op een 100% veilige wijze.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Zo heb je aardig wat redenen om voor deze upgrade te kiezen. Maar hoe gaat dit nu eigenlijk precies in z’n werking in de praktijk? Onze adviseurs helpen u graag verder.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Hoe werkt Audi A3 Apple CarPlay inbouwen?

Voor een Audi A3 Apple CarPlay inbouwen, is voor Autoscherm24 intussen een fluitje van een cent. Wij hebben al jaren ervaring met het plaatsen van en adviseren over allerlei premium autoschermen. Zodoende zijn we ook in staat om een stap extra te zetten voor onze klanten. Namelijk door de volgende punten te garanderen:

Premium kwaliteit Audi A3 CarPlay bij Autoscherm24

Ben je dus benieuwd naar de toegevoegde waarde van een premium autoscherm voor jouw auto? Laat er dan geen gras over groeien en kies vandaag nog voor een upgrade van jouw Audi A3 en daarmee automatisch ook jouw leven. Plaats je bestelling inclusief montage of neem even contact op voor meer informatie over onze werkwijze en wat je van je gloednieuwe infotainment systeem mag verwachten.

Apple-carplay-inbouwen-audi-q2-a3

Naadloze integratie

Door te kiezen voor een uiterst zorgvuldige plaatsing van een smartphone interface in een Audi A3, verzorgen we een naadloze integratie. Dit houdt in dat het multimedia systeem perfect aansluit op het uiterlijk van het interieur van jouw auto. Het oogt alsof het systeem altijd al exact op die locatie in het dashboard heeft gezeten. Zo is het in staat om de look van jouw auto naar een nog hoger niveau te tillen.

Gebruiksvriendelijk touchscreen

Daarnaast is de Audi A3 CarPlay voorzien van een gebruiksvriendelijk touchscreen. Dit houdt onder andere in dat een antivinger coating op het scherm zit. Hierdoor blijft het scherm lang netjes en is er nooit sprake van verminderde functionaliteit van het ‘touch mechanisme’. Al met al is het daardoor heel gemakkelijk om ook tijdens het rijden het een en ander aan te passen op het scherm. Hierdoor optimaliseer je iedere keer weer jouw rijervaring.

bedienen-apple-carplay-android-auto
rijervaring-android-auto-android-auto

2 jaar garantie

Tot slot bieden we bij Autoscherm24 een garantie van maar liefst 2 jaar op het functioneren van jouw gloednieuwe autoscherm. We hebben er namelijk alle vertrouwen in dat het systeem nog in lengte van jaren op een probleemloze wijze zijn werk doet. Hierdoor kun je met een gerust hart de knoop doorhakken en vandaag nog je bestelling plaatsen voor deze innovatieve technologie.

We kijken er naar uit om je verder te helpen, eventuele vragen te beantwoorden en zo snel mogelijk over te gaan tot de levering en eventuele plaatsing van jouw autoscherm.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

Audi Sfeerverlichting inbouwen

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: