bmw-x3-x4-apple-carplay-inbouwen

Apple CarPlay in BMW X4 inbouwen

Overweeg je een Apple CarPlay BMW X4 systeem als upgrade voor je auto? Bij Autoscherm24 ben je aan het juiste adres. We zijn de toonaangevende expert in Nederland op het gebied van Apple CarPlay integratie. Met onze brede scala aan kennis en expertise staan wij klaar om jou direct te assisteren. We zijn ervan overtuigd dat een geavanceerd multimedia systeem de rijbeleving beïnvloedt.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

De voordelen van een BMW X4 CarPlay multimedia systeem

Als je overweegt om in jouw BMW X4 CarPlay te installeren, moet je weten dat er bij Autoscherm24 aanzienlijke voordelen aan vastzitten. Hier zijn een paar hoogtepunten wat de toegevoegde waarde van dit systeem betreft:

voicerecognition

Veilig wisselen tussen apps

Ten eerste kun je moeiteloos en veilig tussen apps wisselen dankzij de aanwezigheid van spraakbesturing. Siri staat als je virtuele assistent altijd klaar om je te helpen. Of je nu wilt luisteren naar je favoriete podcast of een belletje wilt plegen met een vriend(in) of familielid; Siri voert de specifieke taak voor je uit, zodat jij je op de weg kunt concentreren.

Naadloze integratie

Autoscherm24 zorgt bij alle klanten voor een naadloze integratie van het multimedia systeem in het dashboard. We garanderen dat jouw infotainment systeem qua vorm naadloos aansluit op de rest van het interieur. Dit draagt bij aan een stijlvolle upgrade van jouw auto, zowel qua uiterlijk als ook qua functionaliteit. Je auto ziet er simpelweg een heel stuk moderner uit, met één relatief simpele aanpassing.

BMW-ID-Android-auto-inbouwen-1-2-3--4-serie
mogelijkheden-autoscherm-24

Altijd bereikbaar

Een laatste belangrijk voordeel van een premium autoscherm is dat je altijd bereikbaar bent. Als je veel tijd in de auto doorbrengt, kun je door middel van spraakbesturing een WhatsApp-bericht versturen of een telefoontje plegen. Je kunt jouw tijd in de auto productief besteden, als dat iets is waar je veel waarde aan hecht. Uiteraard bovenop alle talloze entertainment opties die bij deze technologie kom kijken.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

En dat is nog maar het begin van de voordelen. Je gaat er nog veel meer ervaren wanneer je tot aankoop overgaat. Daarmee zijn er bijzonder veel redenen om de aanschaf van een Apple CarPlay BMW X4 systeem op dit moment te overwegen.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Apple CarPlay BMW X4 plaatsing door Autoscherm24

Heb je dus interesse in Apple CarPlay voor je BMW X4? Kies dan voor de expertise van Autoscherm24 en profiteert optimaal van de potentie van een gloednieuw infotainment systeem. Het duurt dan niet lang meer alvorens jij met een perfect gemonteerd systeem de weg op gaat.

Smartphone integratie Apple CarPlay BMW X4 bestellen?

Overweeg je om in jouw BMW X4 Apple CarPlay te installeren? En wil je optimaal genieten van de mogelijkheden van de integratie in jouw auto? Onderneem dan nu de enige juiste actie en vraag gratis advies aan een van onze Autoscherm24 experts. We staan klaar om je verder te helpen.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

bmw-x6-m-competition-sfeerverlichting_auto_x2_colored_toned_light_ai

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: