android-auto-installeren-inbouwen-audi-a4-a5

Audi A5 Apple CarPlay inbouwen

In je Audi A5 Apple CarPlay inbouwen? Dan is het aan te raden om dit via een echte specialist als Autoscherm24 te regelen. Als hét Nederlandse bedrijf dat zich hier op een dagelijkse basis mee bezighoudt, helpen we je graag verder. Deze vooruitstrevende technologie zorgt voor veel extra rijcomfort in de auto. Het is daarom ook zonde om er niet al zo snel mogelijk van te profiteren.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Waarom Audi A5 Apple CarPlay plaatsen?

In je Audi A5 CarPlay plaatsen, doe je uiteindelijk om een combinatie van redenen. Er is namelijk sprake van een flink aantal voordelen wat deze technologie betreft. Voorbeelden hiervan zijn:

Audi-a4-a5-apple-carplay-installeren-inbouwen

Altijd entertainment onderweg

Zeker de wat langere autoritten kunnen al snel saai worden. Dit geldt vooral voor mensen die ook nog eens geregeld dagelijks in de file staan. Het prettige van een premium autoscherm in je dashboard is dan dat je een ongelimiteerde hoeveelheid entertainment tot je beschikking hebt. Van naar muziek of een podcast luisteren op Spotify tot aan het bekijken van films- en serie-audio’s op Netflix en YouTube. Bijna alle apps die je op je iPhone gebruikt, zijn ook beschikbaar met Apple CarPlay in jouw Audi A5.

Toegankelijke spraakbediening

Zoals al even eerder aangegeven, functioneert Apple CarPlay voornamelijk op bedienbare en spraakbesturing. Wanneer je je zin begint met ‘Hé Siri’, luistert jouw eigenlijk virtuele assistent direct naar je. Je kunt haar dan van alles laten doen om te switchen tussen apps, nummers en zelfs routes. Vraag haar bijvoorbeeld ook gerust om iemand uit je lijst met contactpersonen te bellen. Daarmee hou je je handen gewoon vrij tijdens het sturen, maar ben je wel altijd ‘productief’ bezig.

android-auto-installeren-inbouwen-audi-a4-a5-rs4-rs5
Audi-a4-a5-apple-carplay-inbouwen-installeren

Naadloze integratie in interieur

Een derde grote reden om voor een multimedia oplossingen van Autoscherm24 te kiezen, is dat we zorgen voor een naadloze integratie in het interieur. Dit houdt in dat we op een optimale manier het multimedia systeem in het dashboard plaatsen. Hierdoor blijft de hoogwaardige uitstraling van jouw Audi gewoon volledig intact. Zorg zelfs eenvoudig voor een extra boost met bijpassende sfeerverlichting.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Zo begrijp je waarschijnlijk goed waarom veel Audi-eigenaren voor deze technische upgrade kiezen. Zie jij ook de toegevoegde waarde ervan in?

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Hoe werkt Audi A5 Apple CarPlay?

Dit infotainment systeem is heel makkelijk te installeren en vervolgens gebruiken. Aan de hand van een USB-kabel of een bluetooth verbinding met je iPhone zorg je heel snel voor een connectie met je auto. Zoals gezegd, bedien je het systeem vervolgens eenvoudig handsfree dankzij Siri. Begin je zin met ‘hé Siri’ en ze doet precies wat je vraagt.

Nu Audi A5 smartphone interface van Autoscherm24 bestellen

Bestel nu jou eigenlijk Audi A5 smartphone interface en profiteer voortaan tijdens iedere rit van alle voordelen van deze innovatieve technologie. Geen enkel autoritje gaat ooit nog saai zijn. Je bent altijd voorzien van de juiste (leerzame) entertainment onderweg. Van welke apps ga jij waarschijnlijk het meest gebruikmaken? Plaats nu je bestelling bij Autoscherm24 voor jouw eigen premium infotainment systeem.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

sfeerverichting-audi-a4-a5-inbouwen-installeren-

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: