Apple CarPlay inbouwen BMW

Apple CarPlay inbouwen BMW 4 Serie

Apple CarPlay inbouwen in BMW 4 Serie? Dan is het in alle opzichten een goed idee om dit door een betrouwbare expert te laten plaatsen. Als dé specialist in Nederland wat infotainment systemen voor auto’s betreft, gaan we bij Autoscherm24 graag voor je aan de slag. Aan de hand van deze gloednieuwe technologie zijn we in staat om van iedere autorit een feestje te maken.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Waarom Apple CarPlay inbouwen in BMW 4 Serie?

Apple CarPlay voor een BMW 4 Serie is niet zomaar een technische upgrade van de auto. Wanneer je kijkt naar de specifieke functionaliteiten van een multimedia systeem is al snel duidelijk dat sprake is van een ware transformatie. Met één aanpassing in het dashboard van je auto gaat jouw ervaring op de weg voortaan heel anders zijn.

De belangrijkste voordelen van een BMW 4 Serie met Apple CarPlay zijn daarbij:

voicerecognition

Veelzijdige entertainment tijdens rijden

Kies je in je BMW 4 Serie voor CarPlay? Dan ga je genieten van veel verschillende soorten entertainment in jouw auto. Zo heb je in één keer toegang tot apps als Spotify, YouTube, Netflix en ook WhatsApp. Daarmee is waarschijnlijk al snel duidelijk dat je je bepaald niet snel gaat vervelen op de weg. Er is altijd wel iets om naar te luisteren.

Geoptimaliseerd scherm

Minstens net zo belangrijk daarbij is de mate van gebruiksvriendelijkheid van het scherm. Met de touchscreens van onze premium autoschermen merk je binnen een handomdraai waarom het de stempel ‘groot gebruikscomfort’ krijgt. Dankzij de anti-vinger coating blijft het scherm altijd netjes, glad en optimaal sensitief. Hierdoor ervaar je nooit irritaties tijdens het tikken op het touchscreen.

BMW-ID-Android-auto-inbouwen-1-2-3--4-serie
mogelijkheden-autoscherm-24

2 jaar garantie

Als laatste punt krijg je ook nog eens 2 jaar garantie op jouw nieuwe multimedia systeem van Autoscherm24. Zo loop je geen onnodig risico en weet je zeker dat alles de komende jaren naar behoren functioneert. Een prettige gedachte daarbij is dat de levensduur van het gemiddelde systeem uiteraard nog veel hoger ligt. Het is daarmee echt een investering voor de lange termijn.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Daarmee zijn er bijzonder veel redenen om de aanschaf van een Apple CarPlay BMW 4 Serie systeem op dit moment te overwegen.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Apple CarPlay BMW 4 Serie plaatsing door Autoscherm24

Heb je dus interesse in Apple CarPlay voor je BMW 4 Serie? Kies dan voor de expertise van Autoscherm24 en profiteert optimaal van de potentie van een gloednieuw infotainment systeem. Het duurt dan niet lang meer alvorens jij met een perfect gemonteerd systeem de weg op gaat.

Smartphone integratie Apple CarPlay BMW 4 Serie bestellen?

Overweeg je om in jouw BMW 4 Serie Apple CarPlay te installeren? En wil je optimaal genieten van de mogelijkheden van de integratie in jouw auto? Onderneem dan nu de enige juiste actie en vraag gratis advies aan een van onze Autoscherm24 experts. We staan klaar om je verder te helpen.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

BMW-sfeerverlichting

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: