BMW Apple CarPlay inbouwen x1 x2 x3 x4

BMW X1 Apple CarPlay inbouwen

In jouw BMW X1 Apple CarPlay inbouwen? Dan verzekeren we je er bij Autoscherm24 van dat je van deze beslissing geen spijt gaat krijgen. Het is de afgelopen jaren namelijk dé technische upgrade voor auto’s gebleken waar mensen echt blij van worden. Er gaat een wereld voor je open wanneer je dit stukje innovatieve technologie omarmt en laat plaatsen in jouw eigen BMW X1.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Wat is BMW X1 Apple CarPlay?

Met BMW X1 Apple CarPlay doelen we op een geavanceerd multimedia systeem dat ervoor zorgt dat je in jouw BMW X1 altijd toegang hebt tot de volledige functionaliteiten van jouw smartphone. Het is dus een premium autoscherm, dat is voorzien van software van Apple. Vandaar ook dat het geschikt is om verbinding te maken met een iPhone. Zodoende kun je tijdens het rijden gewoon het volgende doen, op een compleet veilige wijze:

Bellen met vrienden, familie en/of collega’s
Luisteren naar je favoriete podcast
Luisteren naar je favoriete playlists (iTunes en Spotify
Met GPS navigeren naar alle locaties
Berichten sturen via WhatsApp
Film(pje)s en/of series kijken via Netflix en YouTube

En zo kunnen we nog wel even door gaan. Bijna alle apps zijn op het grote scherm eenvoudig toegankelijk terwijl je onderweg bent in je auto.

voicerecognition

Hoogwaardige afwerking in interieur

Wanneer je in je BMW X1 Apple CarPlay laat plaatsen via Autoscherm24, dan gebeurt dit op een meest hoogwaardige wijze. Wij zorgen namelijk voor een volledig naadloze afwerking in het interieur. Dit houdt over het algemeen in dat we aan de hand van een perfecte pasvorm voor een integratie in het dashboard kiezen. Zo sluit het perfect aan op de rest van het interieur van jouw BMW X1. Het lijkt er dan net op alsof dit infotainment systeem er altijd al in heeft gezeten. En wil je de visuele upgrades nog één stapje verder doortrekken? Dan is de unieke, innovatieve sfeerverlichting voor een BMW X1 zeker het overwegen waard.

Eenvoudige spraakbesturing

Wat dit systeem pas echt bijzonder praktisch maakt, is het feit dat je hierbij profiteert van een eenvoudige spraakbesturing. Dit werkt op eenzelfde wijze als je al van je iPhone gewend bent; je doet een beroep op jouw virtuele assistent Siri. Begin je zin met ‘Hé Siri’ en ze luistert direct naar je. Vervolgens geef je (zeer gespecificeerde) commando’s zodat het systeem precies doet wat je wilt. Switch bijvoorbeeld tussen apps, verander de route in je navigatieapp of geef opdracht om iemand te bellen. Zonder ook maar één druk op de knop doet Siri precies wat je wilt.

BMW-ID-Android-auto-inbouwen-1-2-3--4-serie
mogelijkheden-autoscherm-24

100% veilig + garantie

Als laatste is deze technische upgrade voor jouw BMW X1 dus volledig veilig. Je handen blijven in de meeste gevallen gewoon aan het stuur, terwijl je geniet van talloze vormen van entertainment. Daar komt nog bovenop dat je 2 jaar garantie krijgt op onze technologie. Daardoor heb je de volledige zekerheid dat het je nergens aan ontbreekt wanneer je de knoop doorhakt.

Daarmee heeft het er dus alle schijn van dat een premium autoscherm ook jouw leven als eigenaar van een BMW X1 flink gaat verbeteren.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Daarmee zijn er bijzonder veel redenen om de aanschaf van een Apple CarPlay BMW X1 systeem op dit moment te overwegen.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Apple CarPlay BMW X1 plaatsing door Autoscherm24

Heb je dus interesse in Apple CarPlay voor je BMW X1? Kies dan voor de expertise van Autoscherm24 en profiteert optimaal van de potentie van een gloednieuw infotainment systeem. Het duurt dan niet lang meer alvorens jij met een perfect gemonteerd systeem de weg op gaat.

Smartphone integratie Apple CarPlay BMW X1 bestellen?

Wacht niet langer dan nodig is en bestel vandaag nog jouw premium multimedia systeem via Autoscherm24. We beantwoorden graag eventuele vragen en geven je zonder probleem passend advies op maat over de beschikbare technische upgrades voor jouw auto.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

BMW-sfeerverlichting

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: