Jaguar Android Auto inbouwen

Overweeg je om een Jaguar Android Auto infotainment systeem aan te schaffen? Bij Autoscherm24 begrijpen we dat dit een uitstekende keuze is. Deze baanbrekende technologie heeft de potentie om al jouw toekomstige autoritten op verschillende manieren te verrijken. Het stelt je in staat om op een veilige manier gebruik te maken van alle functies van je smartphone tijdens het rijden met een Jaguar Android Auto systeem.

  Uw contactgegevens

  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.


  • Draadloos Android Auto 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Waarom in Jaguar Android Auto inbouwen?

  Het besluit om in jouw Jaguar Android Auto op een premium autoscherm te installeren, neem je natuurlijk pas na volledig kennis te hebben genomen van de voordelen. Het is essentieel om ervan overtuigd te zijn dat deze hypermoderne technologie een waardevolle toevoeging voor jou persoonlijk gaat zijn. Om je daarbij te ondersteunen, hebben we de voornaamste voordelen voor je op een rijtje gezet. Dit zodat je zelf kan bepalen of deze punten overtuigend genoeg zijn:

  voicerecognition

  Efficiënte spraakbediening

  De efficiënte spraakbediening is een cruciaal onderdeel van het innovatieve en hedendaagse gevoel dat deze technologie biedt. Het is uitermate handig om met je stem dit uitgebreide multimedia systeem te bedienen. Terwijl je ogen gefocust blijven op de weg en je handen stevig op het stuur rusten, kun je moeiteloos je favoriete podcast op Spotify aanzetten of je GPS systeem naar de juiste bestemming laten navigeren. Spraakbediening is dé hedendaagse oplossing voor elke auto. Zeker de eerste paar keren dat je er gebruik van maakt, gaat het een bevredigende ervaring zijn.

  Naadloze dashboard integratie

  Verder is de naadloze integratie in het dashboard zeker het vermelden waard. Bij Autoscherm24 verzekeren we je van een perfecte afwerking. We zorgen ervoor dat het complete infotainment systeem perfect aansluit op de beschikbare ruimte in het dashboard, waardoor het een positieve uitstraling heeft op het totale interieur. Het verhoogt de algehele esthetiek van je voertuig. Beeld het je eens in voor je eigen auto. Ziet het geheel er dan niet veel spectaculairder uit?

  jaguar-android-auto-inbouwen
  mogelijkheden-autoscherm-24

  Jarenlange garantie

  Ten derde biedt Autoscherm24 je altijd een langdurige garantie. We hebben een enorm vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Daarbij vinden we dat dit niet alleen een loos statement moet zijn, maar dienen we dit kracht bij te zetten. Daarom bieden we je de garantie dat je minimaal de komende twee jaar probleemloos en volledig risicovrij kunt genieten van deze gloednieuwe technologie. We hebben er volledig vertrouwen in dat je tevreden zult zijn met je aankoop en er nog veel langer gebruik van gaat maken. Elk modern voertuig verandert in een ultieme bron van entertainment met het juiste premium autoscherm.

  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Er zijn verschillende voordelen die bijdragen aan de populariteit van het Jaguar Android Auto systeem. En dit is slechts een kleine selectie, aangezien er in werkelijkheid veel meer positieve aspecten te benoemen zijn. Test dit multimedia systeem zelf een keer uit en ervaar met eigen ogen hoeveel voordelen er van toepassing zijn.

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

  In Jaguar Android Auto installeren bij Autoscherm24

  Ben je klaar om de Android Auto in jouw Jaguar te installeren? Dit is het perfecte moment om actie te ondernemen. Bij Autoscherm24 kun je eenvoudig je bestelling plaatsen. We kunnen ook zorgdragen voor de installatie, waardoor je alles in één keer geregeld hebt op één plek.

  Smartphone integratie Android Auto Jaguar bestellen?

  Overweeg je om in jouw Jaguar Android Auto te installeren? En wil je optimaal genieten van de mogelijkheden van een moderne auto? Onderneem dan nu de enige juiste actie en plaats je bestelling bij Autoscherm24. We staan klaar om je verder te helpen.

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Veelgestelde vragen

  Android Auto is een softwareplatform van Google waarmee je de interface van je Android-telefoon kunt spiegelen op het infotainmentsysteem van je auto. Het biedt toegang tot verschillende apps en functies van je telefoon terwijl je onderweg bent.

  Android Auto wordt ondersteund door veel autofabrikanten in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Android Auto raadplegen of de website van je autofabrikant om te controleren of jouw voertuig compatibel is.

  Meestal moet je je Android-telefoon via een USB-kabel aansluiten op de USB-poort van je auto. Volg daarna de instructies op het scherm van je auto om Android Auto in te schakelen en te configureren.

  Android Auto ondersteunt apps zoals Google Maps, Google Play Music, Spotify, WhatsApp, en nog veel meer. Naast de ingebouwde apps kun je ook apps van derden gebruiken, zolang ze compatibel zijn met Android Auto.

  Android Auto werkt met smartphones die draaien op Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer. Zolang je Android-telefoon aan deze vereisten voldoet, kun je Android Auto gebruiken.

  Android Auto kan draadloos worden gebruikt als zowel je auto als je smartphone deze functie ondersteunen. Dit betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je auto. Het draadloos gebruik kan echter afhankelijk zijn van de mogelijkheden van je auto en telefoon.

  Android Auto zelf is meestal gratis, maar sommige apps of services die je via Android Auto gebruikt, kunnen kosten met zich meebrengen, zoals abonnementskosten voor muziekstreamingdiensten of navigatie-apps.

  jaguar-sfeerverlichting-inbouwen

  Combineren met extra sfeerverlichting?

  Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

  You've just added this product to the cart: