Android Auto inbouwen Audi

In je Audi Android Auto plaatsen? Dan kijken we er bij Autoscherm24 als dé specialist in Nederland nu al naar uit om je het eindresultaat te tonen. Het is namelijk bij iedere Audi eigenaar een ware openbaring wanneer ze de volledige functionaliteiten van dit infotainment systeem voor de eerste keer meemaken.

  Vrijblijvend een offerte aanvragen.

  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.


  • Draadloos Android Auto 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Waarom in je Audi Android Auto plaatsen?

  De redenen om in je Audi Android Auto te plaatsen, zijn in de basis vrij divers. Echter springen er een aantal pluspunten van deze software tussenuit. Voor veel nieuwe gebruikers van deze innovatieve technologie spelen de volgende voordelen de grootste rol:

  android-auto-install-inbouwen-audi-a4-a5

  Naadloze integratie Google apps

  Een van de fijnste voordelen is dat er sprake is van een naadloze integratie met Google apps. Denk dan aan Google Maps, Google Play Music en YouTube, om een paar voorbeelden te noemen. Maar daar blijft het vervolgens niet bij. Ook de klassieke apps als Spotify en WhatsApp staan volledig tot je beschikking. Zo ben je onderweg voortaan van alle markten thuis. Je hoeft je geen enkele seconde meer te vervelen in de auto. Zelfs niet wanneer je in de file staat.

  Aanpasbare interface

  Wat verder handig van pas komt is de aanpasbare interface van Android Auto voor Audi’s. Zo rangschik je heel makkelijk je favoriete apps, waardoor deze makkelijker bereikbaar zijn. Hier ontstaat er een volledig gepersonaliseerd overzicht voor jou als gebruiker. Je ervaart op deze manier maximaal comfort wanneer jij de auto in stapt. Welke apps zet jij het meest prominent in beeld?

  Audi-a1-apple-carplay-android-auto-inbouwen
  mogelijkheden-autoscherm-24

  Inclusief handige spraakbediening

  Het laatste en zeker niet minst belangrijke punt is de handige spraakbediening via Google Assistant. Hiermee heb je namelijk de optie om je virtuele assistent aan het werk te zetten, zonder dat je ook maar een knop hoeft in te drukken. Dit is als het ware de Android tegenhanger van Apple’s Siri.

  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Zodoende zijn er volop redenen om ook in jouw Audi Android Auto te plaatsen. Daarbij geven we je dan alleen nog graag even wat tips mee.

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

  Audi Android Auto tips

  Audi Android Auto gebruik je pas echt optimaal wanneer je daarbij nog een paar gebruikstips implementeert. We doelen dan op:

  • Gebruik spraakcommando’s: Probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van spraakcommando’s, zodat je je virtuele assistent aan het werk zet. Een simpele ‘OK Google’ is al voldoende om de software te activeren. Daarna kun je vrijuit spreken.
  • Benut app compatibiliteit: Daarnaast doe je er goed aan om de app compatibiliteit te benutten. Wist je namelijk dat er nagenoeg oneindig veel apps compatibel zijn met Android Auto voor jouw Audi? Zo ontstaan er iedere dag wel nieuwe, handige apps die voor jou in de auto goed van pas komen.

  Zo is het goed mogelijk om het gebruik van deze innovatieve technologie volledig te optimaliseren.

  Nu premium infotainment systeem van Autoscherm24 bestellen

  Heb je dus interesse in een premium infotainment systeem van Autoscherm24? Dan helpen we je graag verder na het plaatsen van een bestelling. Overweeg daarbij wellicht ook nog even om een kijkje te nemen bij de optionele implementatie van sfeerverlichting. Veel eigenaren van een Audi zien dit namelijk als de kers op de taart.

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Veelgestelde vragen

  Android Auto is een softwareplatform van Google waarmee je de interface van je Android-telefoon kunt spiegelen op het infotainmentsysteem van je auto. Het biedt toegang tot verschillende apps en functies van je telefoon terwijl je onderweg bent.

  Android Auto wordt ondersteund door veel autofabrikanten in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Android Auto raadplegen of de website van je autofabrikant om te controleren of jouw voertuig compatibel is.

  Meestal moet je je Android-telefoon via een USB-kabel aansluiten op de USB-poort van je auto. Volg daarna de instructies op het scherm van je auto om Android Auto in te schakelen en te configureren.

  Android Auto ondersteunt apps zoals Google Maps, Google Play Music, Spotify, WhatsApp, en nog veel meer. Naast de ingebouwde apps kun je ook apps van derden gebruiken, zolang ze compatibel zijn met Android Auto.

  Android Auto werkt met smartphones die draaien op Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer. Zolang je Android-telefoon aan deze vereisten voldoet, kun je Android Auto gebruiken.

  Android Auto kan draadloos worden gebruikt als zowel je auto als je smartphone deze functie ondersteunen. Dit betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je auto. Het draadloos gebruik kan echter afhankelijk zijn van de mogelijkheden van je auto en telefoon.

  Android Auto zelf is meestal gratis, maar sommige apps of services die je via Android Auto gebruikt, kunnen kosten met zich meebrengen, zoals abonnementskosten voor muziekstreamingdiensten of navigatie-apps.

  Audi-q8-sfeerverlichting-inbouwen-ambient-light-mmi

  Combineren met extra sfeerverlichting?

  Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

  You've just added this product to the cart: