Apple CarPlay inbouwen Audi

Apple CarPlay inbouwen in je Audi? Dan kies je voor een ultramoderne en bovenal praktische upgrade voor jouw auto. Met een dergelijk multimediasysteem maak je voortaan optimaal gebruik van alle functionaliteiten van jouw krachtige smartphone. En dat terwijl je gewoon onderweg bent.

  Vrijblijvend een offerte aanvragen.

  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Waarom Apple CarPlay inbouwen in Audi?

  Dat Apple CarPlay inbouwen in je Audi een voor de hand liggende optie is, wordt al snel duidelijk wanneer we de bijkomende voordelen onder de loep nemen. Er is namelijk sprake van aardig wat pluspunten wanneer je besluit om deze innovatieve technologie in je auto te plaatsen. Zo moet je vooral rekening houden met:

  audi-apple-carplay-inbouwen-a4-a5-a6-a7

  Naadloze integratie in dashboard

  De naadloze integratie in het dashboard van dit multimedia systeem gaat voor een prachtig, luxe afwerking zorgen. Dit sluit uiteraard goed aan op het hoogwaardige interieur én exterieur van iedere Audi. Deze infotainment systemen zijn speciaal ontwikkeld met naadloze integratie in het dashboard in het achterhoofd. Hierdoor ontstaat er een uiterst natuurlijke look, alsof de technologie altijd al in de auto heeft gezeten. En kies je voor een combinatie met sfeerverlichting? Dan til je het uiterlijk van je auto pas echt naar een nieuw, hoger niveau.

  Toegang tot breed scala aan apps

  Het grootste voordeel van een Audi smartphone interface in je auto is uiteraard dat je toegang krijgt tot een breed scala aan apps. Je auto neemt als het ware de functionaliteiten van je smartphone over wanneer je de weg op gaat. Hierdoor is het dankzij Audi CarPlay geen enkel probleem om te bellen, muziek te luisteren of navigatie te gebruiken tijdens het rijden. Zodoende ga je al snel merken dat een rit in jouw Audi voortaan veel comfortabeler en minder stressvol verloopt. Je bent altijd bereikbaar en je optimaliseert eenvoudig jouw geprefereerde experience.

  Apple-CarPlay-Installeren-Audi-q3-a3
  mogelijkheden-autoscherm-24

  Simpel verbinding maken

  Een ander pluspunt van Audi Apple CarPlay is dat je heel simpel verbinding maakt tussen je telefoon en auto. De Audi smartphone interface activeren is dan ook een kwestie van via bluetooth of een USB kabel een connectie maken. Binnen een paar simpele stappen is jouw telefoon dan voortaan automatisch verbonden met jouw Audi. Daarmee ben je op een praktische wijze de komende jaren voorzien van een auto met alle innovatieve functionaliteiten die je je maar kunt wensen.

  Meer plezier in de auto

  Veel eigenaren van een Audi die voor het inbouwen van Apple CarPlay hebben gekozen, rapporteren massaal dat ze meer plezier van de auto hebben. Ieder ritje is toch een heel stuk prettiger wanneer je in staat bent naar je favoriete muziek te luisteren, geniet van automatische navigatie en zelfs de optie hebt om een film of serie aan te zetten. Zo ga je je voortaan nooit meer vervelen en zie je jouw tijd in de auto iedere dag weer als een relaxmoment.

  Apple-carplay-inbouwen-audi-a3-q2-mmi-mib
  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Veel eigenaren van een Audi die voor het inbouwen van Apple CarPlay hebben gekozen, rapporteren massaal dat ze meer plezier van de auto hebben. Ieder ritje is toch een heel stuk prettiger wanneer je in staat bent naar je favoriete muziek te luisteren, geniet van automatische navigatie en zelfs de optie hebt om een film of serie aan te zetten. Zo ga je je voortaan nooit meer vervelen en zie je jouw tijd in de auto iedere dag weer als een relaxmoment.

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

  Audi CarPlay bij specialist Autoscherm24

  Bij Autoscherm24 houden we ons intussen al een hele tijd bezig met alles wat bij multimedia systemen komt kijken. Hierdoor zijn we tot in detail in staat om je op de juiste manier aan deze technologie te helpen. Van de aanlevering en plaatsing van het systeem tot aan advies over het optimale gebruik van de technologie.

  Wij staan iedere dag weer klaar voor onze klanten om de upgrade te leveren waar je al een tijd naar op zoek bent. Wacht daarom niet langer dan nodig is en neem vandaag nog contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

  Audi CarPlay opties

  Bij Autoscherm24 zijn we van alle markten thuis wanneer het aankomt op multimedia systemen en overige upgrades van een auto. Daarbij richten we ons specifiek ook op de opties voor een Audi. Zo is het mogelijk om een Audi CarPlay te installeren bij de volgende auto’s:

  Benieuwd naar meer informatie wat voor jouw auto de beste optie is? Of heb je een andere vraag over deze technologie voor Autoscherm24? Neem dan gerust even contact met ons op en wij voorzien je dan direct van passend advies op maat. Binnen de kortste keren geniet jij dan al van alle functionaliteiten van een smartphone in jouw auto.

  Nu smartphone integratie Apple CarPlay voor Audi bestellen?

  Wil jij dus ook profiteren van de vele functionaliteiten van deze moderne software in jouw Audi? Dan is dit het ideale moment om in actie te komen en een premium autoscherm te bestellen. Aan de hand van een vakkundige montage zorgen wij vervolgens voor optimaal gebruiksgemak. En met 2 jaar aan garantie op dit product kies je voor een stukje welkome zekerheid.

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Veelgestelde vragen

  Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

  Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

  Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

  Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

  Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

  Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

  Audi-sfeerverlichting-en-carplay-achteraf-inbouwen-installeren

  Combineren met extra sfeerverlichting?

  Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

  You've just added this product to the cart: