BMW-x5-x6-apple-carplay-inbouwen-android-auto

BMW X5 Apple CarPlay inbouwen

Interesse om in jouw BMW X5 Apple CarPlay in te bouwen? Dan zit je voor een dergelijk premium autoscherm op dit moment precies op de goede plek. Bij Autoscherm24 houden we ons als dé specialist in Nederland dagelijks bezig met deze vorm van technologie. Wij voorzien auto’s van de meest innovatieve, praktische en moderne upgrade die er vandaag de dag beschikbaar is.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Voordelen BMW X5 CarPlay

De voordelen van een BMW X5 CarPlay multimedia systeem zijn bijzonder divers. Je gaat dan ook op verschillende manieren merken dat het van toegevoegde waarde is. De volgende punten spelen hierbij een hoofdrol:

voicerecognition

Gebruiksvriendelijke aansturing

De gebruiksvriendelijke aansturing uit zich op verschillende manieren. Zo heb je aan de ene kant natuurlijk de spraakbediening middels Siri. Veel gebruiksvriendelijker dan dat gaat niet worden. Je hoeft je handen niet eens van het stuur op te tillen om je infotainment systeem tussen verschillende apps te laten schakelen. Aan de andere kant kun je wel natuurlijk gewoon je handen gebruiken middels het scherm of de bedieningsknoppen van de auto.

 

Hoogwaardig design

Een hoogwaardig design is voor veel autobezitters erg belangrijk. En terecht natuurlijk, je wilt wel dat het interieur van je auto er zo mooi mogelijk uitziet. Het is dan ook om die reden dat we bij Autoscherm24 met de grootst mogelijke zorg voor de integratie in het dashboard zorgen. Hierdoor ziet het eruit alsof jouw multimedia systeem altijd al op die plek heeft gezet. Een bonustip daarbij is om dit te combineren met gericht geplaatste interieurverlichting, voor een extra modern effect.

BMW-ID-Android-auto-inbouwen-1-2-3--4-serie
mogelijkheden-autoscherm-24

2 jaar garantie

Een derde en laatste punt is de jarenlange garantie die we voor al onze klanten bieden. Bij Autoscherm24 hebben we namelijk bijzonder veel vertrouwen in de kwaliteit van onze premium autoschermen. Vandaar ook dat we 2 jaar vaste garantie bieden, zodat je een bepaalde zekerheid hebt. In de praktijk gaan de kwaliteitsschermen nog veel langer mee.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

En dat is nog maar het begin van de voordelen. Je gaat er nog veel meer ervaren wanneer je tot aankoop overgaat. Daarmee zijn er bijzonder veel redenen om de aanschaf van een Apple CarPlay BMW X5 Serie systeem op dit moment te overwegen.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Hoe werkt BMW X5 Apple CarPlay inbouwen?

In een BMW X5 Apple CarPlay plaatsen, is voor Autoscherm24 geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat deze op een naadloze manier in het dashboard geïntegreerd wordt. Vervolgens verbind je jouw iPhone met het infotainment systeem, zodat jouw apps met jouw gegevens toegankelijk zijn.

En wil je volledig handsfree van bijvoorbeeld iTunes naar YouTube overschakelen? Dan is een simpele ‘Hey Siri’ gevolgd door een specifiek commando voldoende om dit voor elkaar te krijgen. Je hoeft in principe dus bijna niks zelf te doen.

Nu BMW X5 Apple CarPlay bestellen bij Autoscherm24

Een BMW X5 Apple CarPlay bestellen, is momenteel betaalbaarder dan ooit. Voor een goede prijs krijg je de beschikking over een kwaliteitssysteem met een lange levensduur. Je bent dan de komende jaren voorzien van oneindig veel entertainment en praktische informatiebronnen in jouw voertuig.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

BMW-sfeerverlichting-installeren-inbouwen-ambient-light

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: