Porsche Apple CarPlay inbouwen

In jouw Porsche Apple CarPlay inbouwen? Dan heb jij momenteel dé ultieme technische upgrade voor jouw auto op het oog.

Een Porsche CarPlay systeem gaat jouw leven op verschillende manieren verrijken. Deze moderne technologie is op dit moment namelijk niet voor niets zo populair. Dankzij een dergelijk multimedia systeem heb jij in één klap talloze extra opties in de auto. En daarbij hoef je je handen niet eens van het stuur te halen om het systeem aan te sturen.

  Vrijblijvend een offerte aanvragen.

  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Waarom in je Porsche Apple CarPlay plaatsen?

  Overweeg je om in je Porsche Apple CarPlay te plaatsen? Dan ben je uiteraard benieuwd naar de specifieke voordelen die hierbij komen kijken. De belangrijkste punten op dat gebied zijn:

  Porsche-Cayenne-apple-carplay-laten-inbouwen

  Toegang tot alle functionaliteiten iPhone

  Met de simpele aanschaf van één premium autoscherm voor jouw Porsche heb je voortaan altijd toegang tot alle functionaliteiten van je telefoon in je auto. En dat ook nog eens op het grote touchscreen. Zo doe je eenvoudig een beroep op een navigatieapp, iTunes, YouTube, Netflix en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om berichten via WhatsApp te sturen naar je contactpersonen. Zo ben je altijd maximaal bereikbaar en hoef je je onderweg nooit meer te vervelen.

  Hoogwaardige integratie in interieur

  Tegelijkertijd zorgen we voor een hoogwaardige integratie van de technologie in jouw interieur. Dat wil zeggen dat we iedere keer weer een perfect naadloze afwerking nastreven. Hierdoor sluit het infotainment systeem perfect aan op de rest van de look. We plaatsen het op een zodanige wijze in het dashboard, dat je haast de indruk krijgt dat het daar altijd al heeft gezeten. En kies je voor de slimme, innovatieve combinatie met bijpassende sfeerverlichting? Dan is jouw interieur pas echt als ‘premium’ te omschrijven.

  Porsche-panamera--multimedia-systeem-apple-carplay-android-auto-inbouwen
  mogelijkheden-autoscherm-24

  Praktische spraakbesturing

  Een zeer belangrijk voordeel dat we absoluut niet over het hoofd mogen zien; de praktische spraakbesturing van onze multimedia systemen. Je doet namelijk simpelweg een beroep op jouw virtuele assistent Siri om te navigeren. Dit kan uiteraard ook gewoon met je vingers via het touchscreen. Echter kost het nog minder moeite om gewoon ‘Hé Siri’ te zeggen, gevolgd door een specifiek commando.

  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Daarmee maakt deze innovatieve technologie jouw leven een stuk makkelijker én leuker. Meer kun je je niet wensen.

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

  Hoe werkt Porsche CarPlay?

  Porsche CarPlay werkt in principe heel gemakkelijk. Na de plaatsing van het multimedia systeem in jouw Porsche is het puur een kwestie van verbinden met je iPhone. Dit doe je via een USB kabel of bluetooth. Navigeer hiervoor in je algemene instellingen naar ‘CarPlay’ op je iPhone.

  Voor jouw Porsche Apple CarPlay via Autoscherm24

  Wil je dus ook jouw leven als eigenaar van een Porsche nog een stuk makkelijker en comfortabeler maken? Kies dan nu voor deze technische upgrade. Bij Autoscherm24 staan we klaar om je verder te helpen, zodat je al snel met Apple CarPlay de weg op gaat.

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Veelgestelde vragen

  Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

  Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

  Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

  Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

  Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

  Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

  sfeerverlichting porsche inbouwen

  Combineren met extra sfeerverlichting?

  Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

  You've just added this product to the cart: