Mercedes-GLC-C-klasse-apple-carplay-android-auto-inbouwen

Apple CarPlay inbouwen Mercedes GLC

Een Apple CarPlay Mercedes GLC systeem in je auto plaatsen? Dan doe je er goed aan om dit te regelen via dé specialist in Nederland; Autoscherm24. Als ervaringsdeskundige in dergelijke multimedia systemen weten we je als geen ander meer te vertellen over de toevoegde waarde van deze innovatieve technologie.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Voordelen Apple CarPlay Mercedes GLC

De voordelen van een Mercedes GLC Apple CarPlay infotainment systeem zijn zeer divers. Het is dan ook niet voor niets dat zoveel verschillende mensen er vandaag de dag gebruik van maken. Iedereen heeft wel één of meerdere reden waarom hij of zij voortaan eigenlijk niet meer zonder kan. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Mercedes-C-Klasse-Android-Auto-Apple-CarPlay-installeren-inbouwen

Simpele spraakbesturing

Als eigenaar van een iPhone ben je waarschijnlijk wel bekend met Siri. Deze virtuele assistent is in staat om flink wat werk uit handen te nemen. Een groot voordeel van een premium autoscherm is dan dat je hier op dezelfde manier gebruik van maakt. Met andere woorden; je hoeft je handen niet te gebruiken om je infotainment systeem tijdens het rijden aan te sturen. Dit is wel zo handig én veilig. Het is de ideale, moderne oplossing voor iedere auto.

Toegang tot talloze apps

Daarnaast heb je dankzij jouw eigen multimedia systeem in één keer toegang tot alle apps van je smartphone. Het idee is namelijk dat je je eigen smartphone verbindt met je auto. Hierdoor maak je niet alleen gebruik van de iPhone apps, maar ook nog aan de hand van je eigen instellingen. Zo luister je eenvoudig naar je favoriete muziek, bekijk je de juiste aflevering van je favoriete serie of wissel je berichten uit met je eigen contacten via WhatsApp. De mogelijkheden zijn dermate groot, dat er iedere keer dat je in de auto stapt weer een wereld voor je opengaat.

Mercedes-C-GLC-klasse-multimedia-scherm-apple-carplay
Mercedes-Benz-Android-Auto-Apple-CarPlay-inbouwen-installeren

Naadloze integratie

Als derde en laatste grote voordeel van de infotainment systemen van Autoscherm24 is er de naadloze integratie in het dashboard van je auto. Als absolute professional wanneer het op de plaatsing van een Apple CarPlay Mercedes GLC systeem aankomt, zien we het als onze taak om dit tot in detail te verzorgen. Ons doel is om deze integratie zo natuurlijk mogelijk te laten lijken. Zodanig dat de nieuwe technologie perfect aansluit op de rest van het interieur. Een gratis tip daarbij is om de combinatie met innovatieve sfeerverlichting eens te overwegen. De transformatie is dan pas echt compleet.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Je gaat er nog veel meer ervaren wanneer je tot aankoop overgaat. Daarmee zijn er bijzonder veel redenen om de aanschaf van een Apple CarPlay Mercedes-Benz GLC systeem op dit moment te overwegen.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Wat is een Apple CarPlay Mercedes GLC systeem?

Een Apple CarPlay Mercedes GLC systeem is een moderne variant van de autoradio. Tegenwoordig maken we op dagelijkse basis urenlang gebruik van onze smartphone. Dit heeft alles te maken met de capaciteiten van dit apparaat. Het is dan wel zo handig wanneer je hier ook in de auto en tijdens het rijden van gebruik kunt maken. Met een Mercedes GLC CarPlay multimedia systeem ligt dit alles binnen handbereik. Je moet het dan ook zien als een variant van je smartphone, maar dan voor in de auto.

Nu Apple CarPlay voor Mercedes GLC bij Autoscherm24 kopen

Heb je dus interesse in een CarPlay Mercedes GLC systeem? En ga je daarbij het liefst voor de hoogste kwaliteit die er op dit moment beschikbaar is? Dan staat niets je nog in de weg om direct de knoop door te hakken. Bij Autoscherm24 verzorgen we zelfs de plaatsing van de technologie in jouw auto naar wens. Zit je nog met specifieke vragen of heb je behoefte aan passend advies op maat? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

Mercedes-C-GLC-sfeerverlichting-inbouwen-burmester

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: