Audi-a3-apple-carplay-android-auto-inbouwen

Android Auto Audi A1 inbouwen

Ben je geïnteresseerd in een Android Auto Audi A1 infotainment systeem? Dan begrijpen we bij Autoscherm24 maar al te goed waarom dat het geval is. Deze revolutionaire technologie is in staat om al jouw toekomstige rijervaringen volledig te transformeren. En dat uiteraard in de meest positieve zin mogelijk. Maak voortaan op een veilige manier gebruik van al je smartphone functionalisten terwijl je aan het rijden bent met een Audi A1 Android Auto systeem.


  • Draadloos Android Auto 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Waarom Android Auto Audi A1 systeem inbouwen?

Een Android Auto Audi A1 premium autoscherm inbouwen, doe je uiteindelijk pas wanneer je volledig op de hoogte bent van alle voordelen. Wanneer je ervan overtuigd bent dat het ook voor jou persoonlijk van toegevoegde waarde gaat zijn om deze hypermoderne technologie te installeren. Om je daarbij een handje te helpen, zetten we graag even de belangrijkste voordelen op een rijtje. Zo beslis je volledig zelf of je deze punten sterk genoeg vindt:

voicerecognition

Handige spraakbesturing

De handige spraakbesturing staat aan de basis van de innovatieve en moderne ‘feel’ van deze technologie. Het is namelijk bijzonder praktisch wanneer je gewoon met je stem dit volledige multimedia systeem aanstuurt. Je eigen ogen zijn gericht op de weg, terwijl je handen aan het stuur zitten. Ondanks dat navigeer je heel eenvoudig naar je favoriete afspeellijst op Spotify of zorg je ervoor dat je navigatie je naar het juiste adres stuurt. Spraakbediening is dé moderne oplossing voor iedere auto. Zeker de eerste paar keren dat je dit gebruikt, gaat het bijzonder goed voelen.

Perfecte integratie in dashboard

Daarnaast mogen we de perfecte integratie in het dashboard uiteraard niet over het hoofd zien. Zeker bij Autoscherm24 heb je namelijk de garantie dat je kiest voor een naadloze afwerking. Wij zorgen ervoor dat het volledige infotainment systeem als gegoten zit in het dashboard. Daarmee heeft het alleen maar een positief effect op de rest van het interieur. Het tilt het geheel naar een hoger niveau. Zie jij het al voor jou in jouw eigen auto?

Android-auto-inbouwen-audi-a3-q2-installeren
mogelijkheden-autoscherm-24

Jarenlang garantie

Tot slot bieden we bij Autoscherm24 een jarenlange garantie aan. Wij hebben namelijk bijzonder veel vertrouwen in de kwaliteit van onze apparatuur. Zodoende zijn we in staat om je de zekerheid te bieden dat je minimaal de komende 2 jaar zonder problemen geniet van deze gloednieuwe technologie. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat je geen spijt gaat krijgen van je aankoop. Iedere moderne auto is een bron van entertainment dankzij een premium autoscherm.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Zo zijn er verschillende voordelen van toepassing die bijdragen aan de populariteit van Audi A1 Android Auto systeem. Bovendien gaat het hier slechts om een selectie en zijn er in de praktijk nog veel meer positieve punten te benoemen. Wanneer je een dergelijk multimedia systeem voor de eerste keer zelf uitprobeert, heb je het gevoel dat je een hele lijst aan voordelen kunt benoemen.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

In jouw Audi A1 Android Auto installeren via Autoscherm24

Zie je het dus wel voor je om in jouw Audi A1 Android Auto te installeren? Dan is dit een ideaal moment om in actie te komen. Bij Autoscherm24 kun je je bestelling eenvoudig plaatsen. Bovendien is het voor ons ook geen enkel probleem om de installatie te verzorgen. Zo heb je op één plek in één keer alles geregeld.

Nu smartphone integratie Android Auto voor Audi A1 bestellen?

Wil jij dus ook profiteren van de vele functionaliteiten van deze moderne software in jouw Audi A1? Dan is dit het ideale moment om in actie te komen en een premium autoscherm te bestellen. Aan de hand van een vakkundige montage zorgen wij vervolgens voor optimaal gebruiksgemak. En met 2 jaar aan garantie op dit product kies je voor een stukje welkome zekerheid.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Android Auto is een softwareplatform van Google waarmee je de interface van je Android-telefoon kunt spiegelen op het infotainmentsysteem van je auto. Het biedt toegang tot verschillende apps en functies van je telefoon terwijl je onderweg bent.

Android Auto wordt ondersteund door veel autofabrikanten in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Android Auto raadplegen of de website van je autofabrikant om te controleren of jouw voertuig compatibel is.

Meestal moet je je Android-telefoon via een USB-kabel aansluiten op de USB-poort van je auto. Volg daarna de instructies op het scherm van je auto om Android Auto in te schakelen en te configureren.

Android Auto ondersteunt apps zoals Google Maps, Google Play Music, Spotify, WhatsApp, en nog veel meer. Naast de ingebouwde apps kun je ook apps van derden gebruiken, zolang ze compatibel zijn met Android Auto.

Android Auto werkt met smartphones die draaien op Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer. Zolang je Android-telefoon aan deze vereisten voldoet, kun je Android Auto gebruiken.

Android Auto kan draadloos worden gebruikt als zowel je auto als je smartphone deze functie ondersteunen. Dit betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je auto. Het draadloos gebruik kan echter afhankelijk zijn van de mogelijkheden van je auto en telefoon.

Android Auto zelf is meestal gratis, maar sommige apps of services die je via Android Auto gebruikt, kunnen kosten met zich meebrengen, zoals abonnementskosten voor muziekstreamingdiensten of navigatie-apps.

Audi Sfeerverlichting inbouwen

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: