Installeer Apple CarPlay en blijf altijd connected onderweg

Wil je Apple CarPlay in je auto? Geen wonder dat zoveel mensen het willen. Apple CarPlay is dé must-have geworden voor auto’s. Ontdek een nieuwe wereld onderweg!

  Vrijblijvend een offerte aanvragen.

  Wat kan ik verwachten?

  • Gratis een expert spreken over uw situatie
  • Binnen 10 minuten een mail met alle mogelijkheden

   Reviewscore: 4,9 / 5

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Kies je merk

  Waarom Apple CarPlay inbouwen?

  Dat er zoveel vraag is naar Apple CarPlay inbouwen, heeft alles te maken met de vele voordelen die bij dit infotainment systeem van toepassing zijn. Als expert op het gebied van dergelijke systemen informeren we onze klanten bij Autoscherm24 graag tot in detail over de specifieke kenmerken. Zo weet je precies waar je aan toe bent wanneer je voor CarPlay besluit te kiezen.

  We zetten de belangrijkste redenen om Apple CarPlay te installeren voor je op een rijtje:

  Mercedes-Benz-apple-carplay-sfeerverlichting-laten-inbouwen

  Zeer gebruiksvriendelijk

  Vandaag de dag is het heel makkelijk om je smartphone aan je auto te koppelen middels CarPlay. Deze handige app is bijzonder gebruiksvriendelijk, waardoor de koppeling al binnen een handomdraai is gemaakt. Zodoende hoef je niet allerlei gecompliceerde handelingen te verrichten om dit infotainment systeem optimaal te laten functioneren. Bij Autoscherm24 nemen we de Apple CarPlay inbouwen voor onze rekening, waarna het voor jouzelf alleen nog een kwestie is van de app koppelen. Voor je het weet, bevind je je al op de weg met een optimaal functionerend infotainment systeem.

  Toegang tot al je iPhone apps

  Zoals we eerder al kort aangaven, gaat er een wereld voor je open na het installeren van Apple CarPlay. Dit heeft alles te maken met het feit dat je dankzij dit systeem toegang hebt tot al je iPhone apps tijdens het rijden. Mensen gebruiken het dan ook regelmatig om mee te navigeren, muziek te luisteren op Spotify of zelfs om Siri aan het werk te zetten. Hierdoor til je de gehele rijervaring in één klap naar een hoger niveau. Nadat je CarPlay een tijdje hebt gebruikt, kun je eigenlijk niet meer zonder.

  BMW-ID-Android-auto-inbouwen-1-2-3--4-serie
  mogelijkheden-autoscherm-24

  Maakt legaal bellen mogelijk

  In veel opzichten het grootste voordeel van Apple CarPlay installeren, is dat het legaal bellen mogelijk maakt. Zoals iedereen intussen wel weet, is het niet toegestaan om tijdens het rijden met je smartphone in je hand te bellen. Echter is dit met de handsfree oplossing van een multimediasysteem wel gewoon mogelijk. Wanneer iemand je op je iPhone belt, neem je met één druk op de knop je telefoon op. Je hoeft vervolgens geen apparaat bij je oor te houden, maar je profiteert puur van de innovatieve technologie van je infotainment systeem.

  Draadloos

  Tot slot is Apple CarPlay draadloos beschikbaar. Wanneer je stereo in de draadloze of bluetooth modus staat, kun je je iPhone draadloos koppelen aan je auto. Dit geeft nog maar eens aan hoe gebruiksvriendelijk en moeiteloos de koppeling tussen je telefoon en auto gaat zijn. Van een dergelijk draadloos systeem ga je nog lang de vruchten plukken.

  Apple-carplay-inbouwen-audi-a3-q2-mmi-mib-installeren
  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Aan de hand van de bovenstaande punten besef je al snel dat het geen verrassing is dat steeds meer auto’s met CarPlay zijn uitgerust. Welke van de bovenstaande redenen geven voor jou de doorslag?

  Voordelen Apple CarPlay installeren via Autoscherm24

  Bij Autoscherm24 zijn we van mening dat het belangrijk is om van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten. We doen er dan ook alles aan om meerwaarde te bieden wat onze producten en bijbehorende service betreft.

  Je kiest bij Autoscherm24 voor:

  Range-rover-evoque-apple-carplay-inbouwen-android-auto-inbouwen

  Jarenlange ervaring

  Als ervaringsdeskundige in de sector is Autoscherm24 te allen tijde op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Zo zijn we er altijd vroeg bij om nieuwe adviezen, opties en systemen voor de klanten beschikbaar te maken. Aangezien we ons intussen al jaren bezighouden met alles wat bij multimediasystemen komt kijken, hebben we overal een antwoord op. Doe dus gerust een beroep op onze kennis en neem contact op bij eventuele vragen.

  Grote keuzehoeveelheid qua systemen

  Daarnaast werken we met een zeer groot aanbod aan verscheidene multimediasystemen. Zo hebben we bijvoorbeeld perfect geschikte varianten van CarPlay voor talloze verschillende auto’s. Denk aan Audi CarPlay, Mercedes CarPlay en BMW CarPlay. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

  Lexus-RX-apple-carplay-inbouwen-android-auto-multimedia-systeem
  bmw-android-auto

  Premium kwaliteit

  Uiteindelijk heeft een premium kwaliteit bij Autoscherm24 altijd de allerhoogste kwaliteit. Wij willen dat je jarenlang bent voorzien van een perfect functionerend systeem. Deze luxe upgrade voor jouw auto is niet alleen uitermate gebruiksvriendelijk, maar blijft ook tot in lengte van jaren precies doen wat je ervan verwacht.

  Daarmee is Autoscherm24 dé partij die het beste met je voor heeft en ervoor zorgt dat je tot ver in de toekomst optimaal geniet van deze innovatieve technologie. Bovendien verzorgen we onze service in verschillende regio’s:
  • Apple CarPlay inbouwen Amsterdam
  • Apple CarPlay inbouwen Rotterdam
  • Apple CarPlay inbouwen Eindhoven

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

  Apple CarPlay inbouwen kosten

  Daarbij ga je al snel merken dat de Apple CarPlay laten inbouwen kosten bij Autoscherm24 bijzonder meevallen. Wij hechten er veel waarde aan om deze technologie voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken. Van de Apple CarPlay inbouwen prijs tot aan het verzorgen van de nieuwste Apple CarPlay update.

  Upgrade nu jouw auto met Apple CarPlay

  Ben jij dus iemand die een voorstander is van de nieuwste technische snufjes? En optimaliseer je daarbij graag het gebruiksgemak wanneer je in de auto zit? Dan is dit het ideale moment om in actie te komen en voor Apple CarPlay inbouwen te kiezen bij Autoscherm24.

  Als dé professional in Nederland wanneer het aankomt op het inbouwen van dit multimediasysteem, zien we het als onze verantwoordelijkheid om voor maximale tevredenheid te zorgen. Dit houdt onder andere in dat we je optimaal informeren over het juiste gebruik, klaar staan om vragen te beantwoorden en een uitermate snelle dienstverlening verzorgen.

  Zo hebben we er alle vertrouwen in dat je met een goed gevoel terugkrijgt op deze aankoop. Plaats nu je bestelling en profiteer binnen een mum van tijd van de vele mogelijkheden van Apple CarPlay.

  Nu smartphone integratie Apple CarPlay bestellen?

  Wil jij dus ook profiteren van de vele functionaliteiten van deze moderne software in jouw auto? Dan is dit het ideale moment om in actie te komen en een premium autoscherm te bestellen. Aan de hand van een vakkundige montage zorgen wij vervolgens voor optimaal gebruiksgemak. En met 2 jaar aan garantie op dit product kies je voor een stukje welkome zekerheid.

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Veelgestelde vragen

  Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

  Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

  Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

  Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

  Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

  Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

  BMW-sfeerverlichting-installeren-inbouwen-ambient-light

  Combineren met extra sfeerverlichting?

  Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.