Advies aanvragen

Wij geven u graag persoonlijk advies. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies bij het aanschaffen van jouw multimedia systeem bij Autoscherm24. Neem contact op via telefoon of het contactformulier op deze pagina en wij helpen je graag verder.

  Advies aanvragen

  Kies uw auto

  Bouwjaar

  Montage

  Uw contactgegevens


  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.

  Onafhankelijk specialist

  Tevreden klanten

  Gecertificeerde installateurs

  2 Jaar garantie en support

  Meer multimedia, meer auto

  Autoscherm24 is gespecialiseerd in premium multimedia oplossingen met Apple CarPlay en verbeteringen voor high-end automerken: Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Lexus, Maserati, Mercedes-Benz en Porsche. Verbind uw smartphone gemakkelijk met uw auto door middel van CarPlay of Android Auto. Zo heeft u alle apps zoals YouTube, Netflix, TV, navigatie en overige apps in een handomdraai, wel zo handig! Onze autoschermen zijn geheel vrij van storingen en passen naadloos in uw interieur voor een chique uitstraling. Razendsnel met de beste processoren zorgen voor een fantastische beleving!

  apple-carplay-android-auto-inbouwen

  Premium kwaliteit

  Autoscherm24 onderscheidt zich met trots door zijn toewijding aan hoogwaardiger kwaliteit en oog voor detail in de autobranche. Met een diepgewortelde inzet voor vakmanschap en innovatie biedt Autoscherm24 hoogwaardige oplossingen, met name op het gebied van multimedia en sfeerverlichting. Het streven naar perfectie komt tot uiting in de zorgvuldige selectie van materialen, nauwkeurige productieprocessen en strenge kwaliteitscontroles.

  Bij Autoscherm24 wordt premium kwaliteit niet alleen gezien als een belofte, maar als een kernwaarde die de basis vormt van het bedrijf. De producten blinken uit in duurzaamheid, helderheid en veiligheid. Klanten kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid van de producten, die voldoen aan de hoogste industrienormen.

  Bovendien wordt de kwaliteit van Autoscherm24 weerspiegeld in de klantenservice. Het toegewijde team staat klaar om vragen te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden en een naadloze ervaring te garanderen. Autoscherm24 streeft ernaar om de verwachtingen van klanten te overtreffen en een voortreffelijke service te leveren die gelijke tred houdt met de kwaliteit van hun producten.

  Altijd up to date

  Bij Autoscherm24 omarmen we voortdurende innovatie en blijven we altijd up-to-date met de nieuwste technieken en software in de auto-industrie. We begrijpen dat moderne voertuigen complexe elektronische systemen en geavanceerde technologieën bevatten. Daarom investeren we continu in het trainen van ons technisch personeel en het upgraden van onze apparatuur om aan de evoluerende behoeften van moderne auto’s te voldoen.

  Onze toewijding aan de nieuwste ontwikkelingen stelt ons in staat om hoogwaardige diensten te leveren. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wij bij Autoscherm24 de kennis en middelen hebben om de meest recente technologische vereisten van hun voertuigen aan te pakken, waardoor we een betrouwbare partner zijn in het leveren van high-end multimedia oplossingen.

  multimediasysteem-smartphone-integratie-apple-carplay-android-auto-Lexus-ux
  apple-carplay-range-rover-sport-pro-installatie-inbouwen-incontrol

  Perfecte pasvorm

  Bij Autoscherm24 streven we naar een onberispelijke pasvorm bij al onze producten, omdat we begrijpen dat precisie cruciaal is voor de prestaties en esthetiek van uw auto. Onze toewijding aan vakmanschap komt tot uiting in het productieproces, waar we zorgvuldig materialen selecteren en geavanceerde fabricagetechnieken toepassen.

  Of het nu gaat om vervanging van multimediasystemen, interieurverlichting of andere entertainment oplossingen, we hanteren strikte kwaliteitsnormen om een naadloze pasvorm te garanderen. Onze producten worden vervaardigd met aandacht voor detail, waarbij de specificaties van voertuigmodellen nauwkeurig worden gevolgd. Hierdoor kunnen klanten erop vertrouwen dat de producten van Autoscherm24 niet alleen duurzaam en veilig zijn, maar ook een perfecte pasvorm hebben, waardoor hun voertuigen hun oorspronkelijke uitstraling behouden en optimale prestaties leveren en voorzien van 2 jaar garantie.

  Deskundige Experts

  Trots op een in-house team van deskundige experts die zich toewijden aan het leveren van hoogwaardige service en technische installaties. Onze professionals zijn ervaren vakmensen in de exclusieve auto-industrie en beschikken over diepgaande kennis van diverse automerken en -modellen. Ze ondergaan regelmatige trainingen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties in de autobranche met exclusieve merken zoals Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Lexus, Maserati, Mercedes-Benz en Porsche.

  Audi-sfeerverlichting-inbouwen-carplay-q3

  100% storingsvrij

  Wij verzekeren onze klanten van storingsvrije oplossingen met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze producten en diensten worden ontworpen en uitgevoerd met de hoogste normen in de branche, wat resulteert in een naadloze en foutloze werking. Of het nu gaat om de vervanging van sfeerverlichting, multimediasystemen of een smartphone integratie, ons productieproces ondergaat rigoureuze kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan de vereiste specificaties en normen.

  2 jaar garantie

  Bij Autoscherm24 staan we achter de kwaliteit van onze producten en diensten, daarom bieden we altijd een uitgebreide garantie van 2 jaar op zowel het product als de installatie. Deze garantie benadrukt onze toewijding aan duurzaamheid en klanttevredenheid. Onze garantie dekt niet alleen mogelijke fabricagefouten, maar ook de installatie, zodat klanten volledige gemoedsrust hebben na hun aankoop. Mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen, dan staan onze deskundige technici klaar om snel en effectief oplossingen te bieden.

  mercedes-sprinter-android-auto-inbouwen

  Onafhankelijk specialist

  Tevreden klanten

  Gecertificeerde installateurs

  2 Jaar garantie en support

  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Wij hebben veel tevreden klanten en worden beoordeeld met 5 sterren. Bezoek onze werkplaats en ontvang de beste service. Vraag direct gratis advies aan.

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.