Over ons

Kom meer te weten over Autoscherm24 en waarom je voor Autoscherm24 moet kiezen. Laat premium verbeteringen aan jouw luxe auto uitvoeren door de specialisten van Autoscherm24.Van smartphone integratie tot compleet nieuwe multimedia systemen. Wij helpen je graag verder.

  Uw contactgegevens

  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.

  Onafhankelijk specialist

  Tevreden klanten

  Gecertificeerde installateurs

  2 Jaar garantie en support

  Waarom kiezen voor Autoscherm?

  Bekijk hieronder enkele redenen waarom je moet kiezen voor onze specialisten:

  werkplaats autoscherm24

  Waarom jouw auto verbeteren

  Je auto is meer dan een vervoersmiddel. Het is je persoonlijke voertuig, waar je ontelbaar veel avonturen mee beleeft. Vanuit deze visie en een passie voor luxe, moderne motorvoertuigen zijn we begonnen met upgrade werkzaamheden. Wij vonden dat eigenaren van een luxe auto in Almere en omstreken het beste van het beste verdienden.

  Er is geen betere manier om je medemens daarvan te verzekeren dan door het zelf te gaan doen. Door eerst te beginnen aan onze eigen auto’s kregen wij steeds meer vertrouwen en zo werden auto’s van buren en vrienden van buren ook bekenden. Door pure passie en liefde voor auto’s met oog voor detail stond er niks anders op het menu dan een onderneming in de premium modificaties voor luxe auto’s. En zo is Autoscherm24 ontstaan.

  Kies voor de werkplaats

  Sinds kort hebben we de beschikking over onze gloednieuwe werkplaats. Deze biedt ons alle ruimte om de meest uitgebreide en innovatieve auto verbeteringen aan te bieden. 

  Zo zorgden we bijvoorbeeld voor het professioneel plaatsen van premium kwaliteit autoschermen, het integreren van Apple CarPlay én Android Auto en innovatieve ambiance verlichting. Stuk voor stuk onderdelen die een auto van een merkbare upgrade voorzien. 

  Ooit begonnen als een hobby pakken we ons vak vandaag de dag uiterst serieus en professioneel op. Ons doel is altijd om betrouwbaar, professioneel en grensverleggend aan de slag te gaan. Wij laten je graag zien wat de potentie van een auto is. Wat er middels een paar kleine aanpassingen allemaal mogelijk is op het gebied van luxe en gemak. 

  werkplaats
  werkplaats almere

  Kennis, kunde en vaardigheden

  De werkplaats is gelegen in Almere, middenin de Randstad. Deze centrale locatie maakt het vanuit alle kanten eenvoudig mogelijk om even langs te komen. We kijken er dan ook naar uit om je live in onze werkplaats te laten zien waartoe we in staat zijn!

  Dit kan gaan om verschillende vormen van modifcaties aan jouw auto. 

  Aan de hand van deze visie hebben we het intussen geschopt van voor de deur zonder vaste locatie tot een exclusieve moderne auto upgrade werkplaats in Almere. 

  Ben jij ook iemand die houdt van zijn of haar auto? En doe je er graag alles aan om deze zo luxe, gebruiksvriendelijk en modern mogelijk te maken? Dan staan we bij Autoscherm24 altijd voor je klaar om je op een persoonlijke wijze verder te helpen. Neem even contact op of kom gerust een keertje bij ons langs. 

  Je droomauto is nooit ver verwijderd. Eén bezoekje aan de werkplaats van Autoscherm24 is genoeg om van je wens waarheid te maken!  

  Onze partners

  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Zo zijn er verschillende redenen om de knoop door te hakken en te kiezen voor de gecertificeerde installateurs van Autoscherm24 inbouwen. Welke van de bovenstaande redenen speelt voor jou de grootste rol?

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.