Android-auto-inbouwen-audi-a3-q2-installeren

Android Auto Audi A3 inbouwen

In je Audi A3 Android Auto inbouwen, is tegenwoordig een bijzonder goed idee gebleken. Steeds meer auto-eigenaren kiezen ervoor om hun auto van deze upgrade te voorzien. Dit heeft uiteindelijk allemaal te maken met de vele voordelen die deze keuze oplevert.


  • Draadloos Android Auto 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Waarom Android Auto Audi A3 systeem inbouwen?

Denk je erover na om in jouw Audi A3 Android Auto te plaatsen? Dan informeren we je bij deze graag verder om voor dat laatste stukje duidelijkheid te zorgen. Er zijn al met al namelijk genoeg redenen om voor dit infotainment systeem in jouw auto te kiezen. Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende voordelen:

voicerecognition

Toegang tot enorme bibliotheek aan apps

Dankzij de toegang tot alle apps waar je ook op je smartphone gebruik van maakt, heb je ineens tal van mogelijkheden in de auto. Je hoeft je tijdens het rijden nooit meer te vervelen. En bovendien staat je auto ook automatisch bol van de technische snufjes. Zo maak je eenvoudig gebruik van Google Maps, Spotify en zelfs WhatsApp. Luister naar je favoriete muziek of podcast of zet eenvoudig je favoriete films of series aan. Waar ga jij waarschijnlijk vooral gebruik van maken in de auto?

Praktische spraakbediening

Een tweede grote voordeel is de praktische spraakbediening. Het is namelijk niet eens nodig om met je handen aan de knoppen te zitten. In de basis is het al voldoende om met je stem het multimedia systeem aan te sturen. Zo ben je 100% veilig bezig en hoef je nooit moeite te doen om te switchen tussen apps, een adres in de navigatie in te voeren of je favoriete playlist op te zetten.

Audi-a1-apple-carplay-android-auto-inbouwen
mogelijkheden-autoscherm-24

Ultra strakke afwerking

Ten derde zorgen we bij Autoscherm24 altijd voor een ultra strakke afwerking. Dat wil zeggen dat we een naadloze integratie in het dashboard nastreven. Zodoende lijkt het net alsof je premium autoscherm eigenlijk altijd al op die plek in de auto zat. Het prettige van deze werkwijze is dat de technische upgrade zo perfect aansluit op de rest van het interieur. En al helemaal wanneer je dit vervolgens ook nog eens combineert met moderne sfeerverlichting.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Zo heb je intussen een duidelijk beeld van de pluspunten van een dergelijke aankoop. Heb je dus het idee dat een premium Audi A3 Android Auto systeem ook voor jou van toegevoegde waarde gaat zijn? Dan is dit het moment om in actie te komen en de knoop door te hakken. Plaats je bestelling en rij binnen de kortste keren al rond in jouw hypermoderne auto.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

In jouw Audi A3 Android Auto installeren via Autoscherm24

Kun je je voorstellen hoe het zou zijn om Android Auto in jouw Audi A3 te hebben? Als dat zo is, is dit het perfecte moment om actie te ondernemen. Bij Autoscherm24 kun je moeiteloos je bestelling plaatsen. Bovendien is het voor ons geen enkel probleem om de installatie te verzorgen. Zo kun je alles gemakkelijk op één plek regelen.

Nu smartphone integratie Android Auto voor Audi A3 bestellen?

Wil je ook genieten van de talrijke functionaliteiten van Android Auto in de Audi A3? Dan is dit het perfecte moment om stappen te ondernemen en de integratie te bestellen. Met professionele installatie zorgen wij ervoor dat je optimaal gebruiksgemak ervaart. Bovendien bieden we 2 jaar garantie op dit product, waardoor je kunt rekenen op gemoedsrust.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Android Auto is een softwareplatform van Google waarmee je de interface van je Android-telefoon kunt spiegelen op het infotainmentsysteem van je auto. Het biedt toegang tot verschillende apps en functies van je telefoon terwijl je onderweg bent.

Android Auto wordt ondersteund door veel autofabrikanten in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Android Auto raadplegen of de website van je autofabrikant om te controleren of jouw voertuig compatibel is.

Meestal moet je je Android-telefoon via een USB-kabel aansluiten op de USB-poort van je auto. Volg daarna de instructies op het scherm van je auto om Android Auto in te schakelen en te configureren.

Android Auto ondersteunt apps zoals Google Maps, Google Play Music, Spotify, WhatsApp, en nog veel meer. Naast de ingebouwde apps kun je ook apps van derden gebruiken, zolang ze compatibel zijn met Android Auto.

Android Auto werkt met smartphones die draaien op Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer. Zolang je Android-telefoon aan deze vereisten voldoet, kun je Android Auto gebruiken.

Android Auto kan draadloos worden gebruikt als zowel je auto als je smartphone deze functie ondersteunen. Dit betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je auto. Het draadloos gebruik kan echter afhankelijk zijn van de mogelijkheden van je auto en telefoon.

Android Auto zelf is meestal gratis, maar sommige apps of services die je via Android Auto gebruikt, kunnen kosten met zich meebrengen, zoals abonnementskosten voor muziekstreamingdiensten of navigatie-apps.

Audi Sfeerverlichting inbouwen

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: