Android Auto inbouwen of Android Auto installeren

Android Auto inbouwen, is een optie waar menig auto-eigenaar vandaag de dag nauwelijks nog omheen kan. Wanneer je zelf een Android smartphone hebt, is Android Auto installeren ideaal om ook onderweg toegang te hebben tot alle functionaliteiten van je telefoon. Dit multimediasysteem is helemaal van deze tijd en is dan ook steeds vaker terug te zien in de ‘moderne’ auto.

  Uw contactgegevens

  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Kies je merk

  Waarom Android Auto inbouwen?

  Wanneer je interesse hebt in Android Auto inbouwen, ben je uiteraard vooral ook benieuwd naar de specifieke voordelen die hierbij komen kijken. Want wat zijn uiteindelijk nu de redenen om voor deze relatief nieuwe technologie te kiezen?

  Bij Autoscherm24 hebben we intussen veel ervaring met allerlei verschillende soorten infotainment systemen. We beschrijven dan ook graag in detail wat de specifieke voordelen hiervan zijn:

  android-auto-install-inbouwen-audi-a4-a5

  Toegang tot belangrijkste functies telefoon

  Android Auto installeren, betekent dat je voortaan in je auto toegang krijgt tot alle belangrijkste functies van je telefoon. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan de optie om handsfree te bellen wanneer je onderweg bent. Of het opzetten van je favoriete playlist op Spotify. Veel mensen kiezen er zelfs voor om hun favoriete film, serie of podcast op te zetten. Het is in de basis allemaal mogelijk met het juiste infotainment systeem. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de navigatie waar je waarschijnlijk veelvuldig een beroep op gaat doen. De Android Auto navigatie apps maken van jouw vervoersmiddel een ware Android navigatie auto.

  Draadloos mogelijk

  Draadloos Android Auto in je auto installeren, is tegenwoordig heel goed mogelijk. Waar je voorheen nog bijna altijd een USB-kabel nodig had voor een snelle, betrouwbare verbinding is dit tegenwoordig al lang niet meer het geval. Vaak borrelt de volgende vraag dan omhoog: ‘Hoe werkt Android Auto draadloos?”. Het antwoord daarop is simpel; je Android Auto draadloos maken, is zo gebeurd. De vaste optie is er wel nog, maar veel mensen kiezen ervoor om gewoon draadloos via bluetooth een connectie met de auto te maken. Zo is het momenteel gebruiksvriendelijker dan ooit om in je auto van Android Auto gebruik te maken. Waar ga jij deze innovatieve technologie het meest voor gebruiken?

  BMW-ID-Android-auto-inbouwen-1-2-3--4-serie
  Lexus-es-gs-apple-carplay-android-auto-inbouwen-groot-scherm

  Sneller dan standaard ingebouwde systemen

  Een Android Auto scherm is in de basis eigenlijk altijd beter dan de standaard ingebouwde systemen van auto’s. Zo merken veel mensen een duidelijk verschil qua snelheid, soepelheid en gebruiksgemak. Je haalt daarmee meer plezier uit zo’n premium multimediasysteem van Autoscherm24. Uiteindelijk willen we het allerbeste voor onze klanten, zodat iedereen

  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Daarmee heb je dus aardig wat redenen om voor het inbouwen van een premium infotainment systeem te kiezen. We merken daarbij dat voor verschillende mensen ook verschillende van de bovenstaande redenen van doorslaggevend belang zijn. Waar hecht jij persoonlijk veel waarde aan wanneer het op de mogelijkheden van Android Auto installeren aankomt?

  Android Auto installeren bij Autoscherm24

  Bij Autoscherm24 houden we ons iedere dag opnieuw bezig met het verder optimaliseren van ons productaanbod en de bijbehorende dienstverlening. Zo staan we nooit stil en zijn we altijd op zoek naar manieren om die volgende stap in de goede richting te zetten.

  Aangezien er veel vraag is naar Android Auto inbouwen, werpt dit op verschillende vlakken z’n vruchten af. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een Android Auto scherm van Autoscherm24, kies je automatisch voor:

  Mercedes-v-klasse-apple-carplay-android-auto-inbouwen

  Ervaring in het vak

  Dankzij een jarenlange ervaring in het vak, zijn we tot in detail op de hoogte van alles wat bij autoschermen komt kijken. Denk aan de nieuwste producten, de meest betrouwbare leveranciers en de meest recente gebruiksadviezen. Wij zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot het nieuwste van het nieuwste en het beste van het beste. Met een verregaande passie voor autotechnologie kijken we ernaar uit om onze ervaring de komende jaren alleen nog maar verder uit te breiden.

  De hoogste kwaliteit en 2 jaar garantie

  In de basis gaat het uiteindelijk allemaal om de kwaliteit. Een garantie van Autoscherm24 is dan ook dat we alleen oplossingen van de allerhoogste premium kwaliteit aan onze klanten aanbieden. Denk dan aan kenmerken als maximale snelheid, optimaal design, ideale gebruiksvriendelijkheid en een zo lang mogelijke levensduur. Met minder nemen wij geen genoegen.

  Maserati-quattroporte-multimediasysteem-inbouwen
  range-rover-sport-apple-carplay-inbouwen-inbouw

  Een naadloze pasvorm

  Tot slot houden we sterk rekening met een naadloze pasvorm. We willen namelijk wel dat jouw auto zijn chique, strakke uitstraling behoudt. Het is dan cruciaal dat er sprake is van een naadloze pasvorm, waarbij het premium autoscherm perfect aansluit op het interieur.

  Wist je bovendien dat we daarnaast ook standaard 2 jaar garantie geven op onze premium autoschermen? Daarmee heb je de zekerheid dat je in de eerste paar jaar nooit tegen onverwachte kosten oploopt. Wij hebben dermate veel vertrouwen in onze producten, dat we je graag deze extra zekerheid bieden.

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

  Android Auto inbouwen kosten

  De bijbehorende Android Auto inbouwen kosten vallen enorm mee. Vandaag de dag is deze technologie zeer betaalbaar. Zeker bij Autoscherm24, waar we werken met vaste prijzen. Je krijgt dan direct toegang tot de nieuwste variant. En een Android Auto update installeren, kost uiteraard geen extra geld.

  Zo ga jij je Android Auto in Nederland installeren voor een goede prijs.

  Moderniseer jouw auto met Android Auto

  Android Auto inbouwen? Dan zorg je ervoor dat je jouw auto op de meest praktische wijze voorziet van een moderne upgrade. Er gaat niets boven een dergelijke beslissing, waar je vervolgens iedere keer dat je in de auto stapt opnieuw van profiteert. Zodoende past ook jouw auto helemaal bij deze tijd en ervaar je hoe prettig het is om heel eenvoudig je favoriete muziek te luisteren, te navigeren met GPS of naar je favoriete film of serie te kijken.

  Als ervaringsdeskundige hebben we bij Autoscherm24 bovendien nog een tip om jouw rijervaring in de auto naar een optimaal niveau te tillen; combineer een multimediasysteem met sfeerverlichting. Zo krijgt je auto een nóg modernere look dan dat deze al heeft.

  Ben je bovendien in het bezit van een iPhone? Kies dan voor de Apple CarPlay in plaats van Android Auto.

  Zit je nog met vragen en heb je behoefte aan meer informatie? Laat het dan gerust even weten. We staan altijd klaar om je verder te helpen.

  Nu smartphone integratie Android Auto bestellen?

  Wil jij dus ook profiteren van de vele functionaliteiten van deze moderne software in jouw auto? Dan is dit het ideale moment om in actie te komen en een premium autoscherm te bestellen. Aan de hand van een vakkundige montage zorgen wij vervolgens voor optimaal gebruiksgemak. En met 2 jaar aan garantie op dit product kies je voor een stukje welkome zekerheid.

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Veelgestelde vragen

  Android Auto is een softwareplatform van Google waarmee je de interface van je Android-telefoon kunt spiegelen op het infotainmentsysteem van je auto. Het biedt toegang tot verschillende apps en functies van je telefoon terwijl je onderweg bent.

  Android Auto wordt ondersteund door veel autofabrikanten in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Android Auto raadplegen of de website van je autofabrikant om te controleren of jouw voertuig compatibel is.

  Meestal moet je je Android-telefoon via een USB-kabel aansluiten op de USB-poort van je auto. Volg daarna de instructies op het scherm van je auto om Android Auto in te schakelen en te configureren.

  Android Auto ondersteunt apps zoals Google Maps, Google Play Music, Spotify, WhatsApp, en nog veel meer. Naast de ingebouwde apps kun je ook apps van derden gebruiken, zolang ze compatibel zijn met Android Auto.

  Android Auto werkt met smartphones die draaien op Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer. Zolang je Android-telefoon aan deze vereisten voldoet, kun je Android Auto gebruiken.

  Android Auto kan draadloos worden gebruikt als zowel je auto als je smartphone deze functie ondersteunen. Dit betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je auto. Het draadloos gebruik kan echter afhankelijk zijn van de mogelijkheden van je auto en telefoon.

  Android Auto zelf is meestal gratis, maar sommige apps of services die je via Android Auto gebruikt, kunnen kosten met zich meebrengen, zoals abonnementskosten voor muziekstreamingdiensten of navigatie-apps.

  Audi-sfeerverlichting-en-carplay-achteraf-inbouwen-installeren

  Combineren met extra sfeerverlichting?

  Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.