Apple CarPlay inbouwen Mercedes Benz

Apple CarPlay inbouwen in je Mercedes? Dan heb je met Autoscherm24 dé specialist in Nederland gevonden om dit voor jou mogelijk te maken. Aan de hand van deze innovatieve technologie ga jij binnen een handomdraai merken hoeveel functies de moderne auto vandaag de dag heeft. In feit is dit te vergelijken met wat je smartphone ook allemaal kan. Er gaat een wereld voor je open.

  Uw contactgegevens

  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  De voordelen van Apple CarPlay inbouwen in Mercedes

  Bij Autoscherm24 staan we bij deze graag even voor je stil bij de voordelen van Apple CarPlay inbouwen in je Mercedes. Zo ben je namelijk binnen de kortste keren volledig op de hoogte van wat deze technologie nu eigenlijk te bieden heeft. Een dergelijk infotainmentsysteem is niet zomaar zo populair geworden binnen een relatief korte tijd. Hier gaan de volgende redenen achter schuil:

  voicerecognition

  Luxe afwerking

  De luxe afwerking van een modern multimedia systeem valt eigenlijk altijd in positieve zin op. Door Mercedes Apple CarPlay in jouw auto in te bouwen, zorg je ervoor dat er sprake is van een naadloze afwerking in het dashboard. Dat is althans in ieder geval wat we bij Autoscherm24 garanderen. Zodoende zijn we in staat om deze functionele upgrade van je auto ook tegelijkertijd een visuele upgrade te laten zijn. Het grote touchscreen zorgt voor een kwalitatieve uitstraling van iedere auto. Dit is alleen nog maar meer van toepassing wanneer je bijvoorbeeld kiest voor de combinatie met sfeerverlichting in je Mercedes. Dat maakt je auto pas echt af.

  Maximaal gebruiksgemak

  Wat we absoluut niet als pluspunt onbenoemd mogen laten; het maximale gebruiksgemak dat je ervaart wanneer je voor Apple CarPlay inbouwen in je Mercedes kiest. In eerste instant is in je Mercedes Apple CarPlay activeren bijvoorbeeld al heel gemakkelijk. Dit doe je eenvoudig via de instellingen van jouw iPhone. Na het maken van de eerste verbinding tussen de iPhone en je Mercedes verloopt deze verbinding voortaan geheel automatisch. Alleen in je auto stappen is dan al voldoende om iedere keer van alle functionaliteiten gebruik te maken.

  BMW-ID-Android-auto-inbouwen-1-2-3--4-serie
  mogelijkheden-autoscherm-24

  Breed assortiment aan apps

  Zo belanden we meteen bij het volgende, in veel opzichten grootste voordeel van CarPlay in je Mercedes; het brede assortiment aan beschikbare apps. In feite maak je namelijk gebruik van de functionaliteiten van jouw smartphone. Aangezien dit je iPhone betreft, zijn er nogal wat opties. Van bellen en het versturen van berichten tot aan het luisteren van muziek en podcasts. De opties zijn bijzonder groot. Welke vorm van entertainment ervaar jij het liefst wanneer je in de auto onderweg bent?

  Geschikt voor alle Mercedes auto’s

  Een prettige gedachte is dat Apple CarPlay inbouwen in een Mercedes in de basis voor alle modellen mogelijk is. Van de A klasse tot aan de S klasse en alles wat ertussen zit. Zo helpen we je bij Autoscherm24 graag verder al eigenaar van een Mercedes, ongeacht welk model auto je hebt.

  BMW-ID-Android-auto-inbouwen-1-2-3--4-serie
  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Intussen heb je waarschijnlijk wel een goed beeld bij de positieve aspecten van een modern infotainment systeem. Benieuwd naar meer informatie? Laat dan even je gegevens achter of neem direct contact met ons op.

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

  Mercedes Apple CarPlay via expert Autoscherm24

  Bij Autoscherm24 houden we ons iedere dag bezig met alles wat bij het inbouwen en activeren van Apple CarPlay voor Mercedes auto’s komt kijken. Zodoende zijn we intussen uitgegroeid tot een echte ervaringsdeskundige en expert op dit gebied. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we dé aangewezen partij zijn om jou aan de gewenste upgrade van je auto te helpen.

  Wil je de zekerheid van een premium autoscherm en de bijbehorende service met persoonlijk advies op maat? Dan doe je er goed aan om direct met ons in contact te komen. Wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk de luxe ondervindt van smartphone functionaliteiten in jouw auto.

  Mercedes Apple CarPlay opties

  Zoals eerder al kort aangegeven, hebben we bij Autoscherm24 multimedia systemen voor allerlei Mercedes modellen. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden. Navigeer direct naar de juiste pagina voor een passend systeem:

  Wist je bovendien dat wij op dit moment 2 jaar garantie bieden op onze multimedia systemen? Daarmee maak je de komende jaren geheel risicovrij gebruik van deze innovatieve technologie. Zo heb je alleen maar meer reden om vandaag nog de knoop door te hakken.

  Nu smartphone integratie Apple CarPlay voor Mercedes Benz bestellen?

  Wil jij dus ook profiteren van de vele functionaliteiten van deze moderne software in jouw Mercedes Benz? Dan is dit het ideale moment om in actie te komen en een premium autoscherm te bestellen. Aan de hand van een vakkundige montage zorgen wij vervolgens voor optimaal gebruiksgemak. En met 2 jaar aan garantie op dit product kies je voor een stukje welkome zekerheid.

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Veelgestelde vragen

  Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

  Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

  Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

  Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

  Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

  Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

  mercedes-cla-sfeerverlichting-inbouwen

  Combineren met extra sfeerverlichting?

  Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

  You've just added this product to the cart: