android-auto-installeren-inbouwen-audi-a4-a5-scaled

Apple CarPlay inbouwen Audi A4

Interesse in Audi A4 Apple CarPlay? Dan begrijpen we dat bij Autoscherm24 maar al te goed. Een premium infotainment systeem is dermate van toegevoegde waarde, dat we het iedere auto eigenaar aanraden om er een te plaatsen. Een prettige gedachte is dan dat dit systeem perfect compatibel is met de Audi A4.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Voordelen Audi A4 Apple CarPlay

De smartphone interface voor de Audi A4 heeft een hoop te bieden aan iedere auto eigenaar. Graag nemen we dan ook een aantal pluspunten van deze technologie met je door. Zo heb je binnen een paar minuten een volledig beeld van de toegevoegde waarde van CarPlay voor de Audi A4:

voicerecognition

Praktische stuurbesturing

De praktische spraakbesturing is een van de belangrijkste pluspunten van deze technologie. Dit zorgt er namelijk voor dat je niet eens met je handen het scherm hoeft aan te raken om van alles gedaan te krijgen. In plaats daarvan neemt je virtuele assistent Siri dit van je over. Dit betekent dat je alleen zegt wat je wilt en vervolgens zorgt zij ervoor dat de software hier naar luistert. Daarmee is deze technologie niet alleen uitermate praktisch, maar ook nog eens bijzonder veilig.

Oneindige functionaliteiten

Dit alles gaat gepaard met een nagenoeg oneindige hoeveelheid functionaliteiten. De hoeveelheid apps die je tot je beschikking hebt, loopt in de honderdduizenden. De belangrijkste daarvan zijn uiteraard opties als Spotify, iTunes, YouTube en WhatsApp. Zodoende heb je in de auto altijd wel iets te doen. En zelfs berichten op WhatsApp hoef je niet eens uit te typen. Dit doet Siri gewoon voor je.

 

Audi-a4-a5-apple-carplay-installeren-inbouwen
android-auto-installeren-inbouwen-audi-a4-a5-rs4-rs5-scaled

Visuele toevoeging aan interieur

Niet geheel onbelangrijk hierbij is natuurlijk dat een dergelijk multimedia systeem voor je Audi A4 als smartphone interface ook visueel op het interieur aansluit. Dit is dan ook precies waar we bij Autoscherm24 voor zorgen. Aan de hand van een strak uiterlijk en een naadloze integratie in het dashboard houden we de luxueuze uitstraling van jouw Audi intact.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Zo gaat er een wereld voor je open wanneer je eenmalig besluit om Apple CarPlay voor de Audi A4 te installeren.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Apple CarPlay Audi A4 Tips

Aangezien we intussen bij Autoscherm24 zijn uitgegroeid tot dé expert in Nederland op het gebied van multimedia systemen, geven we je graag nog enkele gebruikstips mee:

Begin met ‘hé Siri’: Voorkom dat de spraakbesturing hapert en begin je zin altijd met ‘hé Siri’. Hierdoor weet je virtuele assistent dat het tijd is om op te letten en goed te luisteren naar wat je zegt. Je merkt dan dat het supersnel je wensen verwerkt.

Gebruik shortcuts: Daarnaast heb je de optie om allerlei shortcuts in te bouwen in de software. Dit doe je via de Opdrachten-app. Het geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om automatisch je navigatie-app te starten wanneer je de auto in stapt.

Zo profiteer je nog meer van de mogelijkheden van deze technologie.

Nu voor je Audi A4 Apple CarPlay aanschaffen bij Autoscherm24

Heb je dus interesse in CarPlay voor jouw Audi A4? Dan is dit het moment om actie te ondernemen en je bestelling te plaatsen. Bij Autoscherm24 verzorgen wij vervolgens de rest. We kijken er naar uit om ook jou in je stijlvolle Audi A4 volledig uitgerust met een moderne infotainment systeem de weg op te sturen.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

sfeerverichting-audi-a4-a5-inbouwen-installeren-

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: