Mercedes-Benz-C-Klasse-Apple-CarPlay-Android-Auto-installeren-inbouwen

Android Auto inbouwen Mercedes-Benz C-Klasse

In jouw Mercedes-Benz C-Klasse Android Auto inbouwen? Dan is het erg belangrijk dat je voor de juiste aanbieder kiest. Met de smartphone integratie Android Auto zorg je er namelijk voor dat je in lengte van jaren bent voorzien van de nieuwste technologie in jouw auto. Bij Autoscherm24 helpen we je als dé specialist in Nederland graag verder met de juiste informatie over deze auto upgrade.


  • Draadloos Android Auto 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Waarom in Mercedes-Benz C-Klasse Android Auto inbouwen?

Er kleven een groot aantal voordelen aan een Mercedes-Benz C-Klasse Android Auto systeem. Het is dan ook bepaald geen toeval dat dit type autoscherm de laatste jaren enorm goed wordt verkocht. Meer en meer eigenaren van een auto zien in dat deze upgrade meer dan de moeite waard is. Je plukt er namelijk op tal van manieren de vruchten van. Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende positieve punten:

Mercedes-Benz-C-Klasse-Apple-CarPlay-Android-Auto-installeren-inbouwen

Simpele spraakbesturing

Dankzij simpele spraakbesturing heb je alleen je stem nodig om het volledige multimedia systeem aan te sturen. Het grote voordeel hiervan is dus dat je te allen tijde je handen vrij hebt. Deze gebruik je dan gewoon om mee te sturen. Dat is wel zo veilig. Je spreekt tegen je virtuele assistent alsof het gewoon een normaal persoon is. Vervolgens verzorgt deze de rest. Het is dan ook heel goed mogelijk om via spraak een bepaald adres in te voeren om naartoe te navigeren of om je favoriete afspeellijst op Spotify aan te zetten. Dit gaat over het algemeen zelfs nog sneller dan wanneer je het met je handen zou doen.

Strakke afwerking

Verder verzorgen we bij Autoscherm24 altijd een optimaal strakke afwerking. Dit houdt in dat we bij het plaatsen van jouw eigen multimedia systeem voor een naadloze look gaan. Het design vormt op die manier één mooi geheel. We streven er daarbij altijd naar om het net zo te laten lijken alsof het systeem altijd al op die plek zat. Al sinds de originele productie van de auto zelf. Zo sluit de look in het dashboard perfect aan op de rest van het interieur van jouw auto. Pas dan kunnen we het met recht een upgrade noemen.

Mercedes-C-Klasse-Android-Auto-Apple-CarPlay-installeren-inbouwen
Mercedes-C-GLC-klasse-multimedia-scherm-apple-carplay

Een wereld aan opties

Ten derde heb je dankzij een infotainmentsysteem een enorme hoeveelheid aan opties in je auto. Zoals we eerder al even kort aangaven, ga je merken dat het functioneert zoals je smartphone. Hierdoor heb je als het ware een grotere versie van jouw smartphone in het dashboard zitten. Luister naar je favoriete muziek, zet een populaire podcast op of stuur een berichtje via WhatsApp. Het is allemaal mogelijk dankzij de innovatieve technologie van deze apparatuur.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Zo zijn er verschillende voordelen van toepassing die bijdragen aan de populariteit van Mercedes-Benz C-Klasse Android Auto systeem. Bovendien gaat het hier slechts om een selectie en zijn er in de praktijk nog veel meer positieve punten te benoemen. Wanneer je een dergelijk multimedia systeem voor de eerste keer zelf uitprobeert, heb je het gevoel dat je een hele lijst aan voordelen kunt benoemen.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Wat houdt Android Auto in Mercedes-Benz C-Klasse in?

Een Android Auto Mercedes-Benz C-Klasse systeem is in de basis een infotainment systeem. Dat houdt in dat het gaat om een apparaat dat je toegang geeft tot allerlei unieke, geavanceerde functionaliteiten in de auto. Je moet het zien als een grotere variant van je smartphone. Dankzij een Android Auto Mercedes-Benz C-Klasse multimedia systeem hoef je je voortaan nooit meer te vervelen, raak je niet de weg kwijt en ben je onderweg altijd bereikbaar. De voordelen zijn enorm.

In jouw Mercedes-Benz C-Klasse Android Auto plaatsen via Autoscherm24

Wil je dus wellicht in jouw Mercedes-Benz C-Klasse Android Auto plaatsen? En wil je daarmee profiteren van de volledige potentie van de moderne auto? Dan is dit het moment om daad bij het woord te voegen en via Autoscherm24 jouw bestelling te plaatsen. We gaan je dan direct verder helpen.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Android Auto is een softwareplatform van Google waarmee je de interface van je Android-telefoon kunt spiegelen op het infotainmentsysteem van je auto. Het biedt toegang tot verschillende apps en functies van je telefoon terwijl je onderweg bent.

Android Auto wordt ondersteund door veel autofabrikanten in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Android Auto raadplegen of de website van je autofabrikant om te controleren of jouw voertuig compatibel is.

Meestal moet je je Android-telefoon via een USB-kabel aansluiten op de USB-poort van je auto. Volg daarna de instructies op het scherm van je auto om Android Auto in te schakelen en te configureren.

Android Auto ondersteunt apps zoals Google Maps, Google Play Music, Spotify, WhatsApp, en nog veel meer. Naast de ingebouwde apps kun je ook apps van derden gebruiken, zolang ze compatibel zijn met Android Auto.

Android Auto werkt met smartphones die draaien op Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer. Zolang je Android-telefoon aan deze vereisten voldoet, kun je Android Auto gebruiken.

Android Auto kan draadloos worden gebruikt als zowel je auto als je smartphone deze functie ondersteunen. Dit betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je auto. Het draadloos gebruik kan echter afhankelijk zijn van de mogelijkheden van je auto en telefoon.

Android Auto zelf is meestal gratis, maar sommige apps of services die je via Android Auto gebruikt, kunnen kosten met zich meebrengen, zoals abonnementskosten voor muziekstreamingdiensten of navigatie-apps.

sfeerverlichting mercedes achteraf laten installeren

Combineren met extra sfeerverlichting?

Een bonustip van Autoscherm24 is daarbij om ook eens de moderne sfeerverlichting opties voor in de auto te overwegen. Daarmee maak je het design pas echt compleet.

You've just added this product to the cart: