Mercedes-Benz-A-B-cla--gla-Klasse-apple-Carplay-android-auto-inbouwen-2.JPG

Mercedes-Benz CLA Apple CarPlay inbouwen

In jouw Mercedes-Benz CLA CarPlay plaatsen? Dan is het voor nu belangrijk om goed op de hoogte te zijn van alle relevante informatie omtrent deze technologie. Aangezien Autoscherm24 bekend staat als dé specialist in Nederland op het gebied van premium autoschermen, ben je momenteel precies op het juiste adres aanbeland.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Waarom in Mercedes-Benz CLA CarPlay plaatsen?

In een Mercedes-Benz CLA CarPlay plaatsen, gaat iedere autobezitter een aantal serieuze voordelen opleveren. Het zijn daarom ook specifiek deze punten die veel mensen dat laatste zetje in de rug geven om tot aankoop over te gaan. Zo moet je bijvoorbeeld denken aan grote voordelen als:

mercedes-stuurbediening-carplay-android-auto

Aansturing via stem

Als eigenaar van een iPhone ben je waarschijnlijk wel bekend met Siri. Deze virtuele assistent is in staat om veel van je taken uit handen te nemen. Het fijne is dat je haar ook in je auto tot je beschikking hebt dankzij een Apple CarPlay Mercedes-Benz CLA multimedia systeem. Zo hoef je niet allerlei onveilige manoeuvres te maken om te switchen tussen apps of je navigatie nader te bekijken. In plaats daarvan begin je je zin met ‘Hé Siri’ en laat je je virtuele assistent vervolgens al het werk doen. Een veel makkelijkere manier om onderweg te profiteren van entertainment en allerlei praktische informatie is er niet.

Perfecte dashboardintegratie

Verder is er de perfecte dashboardintegratie die we voor al onze klanten verzorgen. Bij Autoscherm24 kiezen we voor een op en top professionele integratie van Apple CarPlay in uw auto. Hierdoor zijn we in staat om dit naadloos te verzorgen, waarbij de apparatuur perfect in het dashboard valt. Geen lelijke randjes of andere oneffenheden, maar een optimale afwerking. Dit komt ook de rest van het interieur van je auto ten goede. Al helemaal wanneer je daarbij zelf op slimme locaties voor unieke interieurverlichting besluit te kiezen.

 

Mercedes-Benz-A-B-Klasse-apple-Carplay-android-auto-inbouwen
multimedia-systeem-inbouwen-mercedes-cla-grootscherm

Beschikking over al je smartphone apps

Tot slot heb je dankzij een dergelijk modern systeem in één klap beschikking over al je smartphone apps. Dat wil zeggen dat het eigenlijk een onuitputtelijke bron van entertainment, praktische informatie en bereikbaarheid is. Je navigeert eenvoudig naar apps als WhatsApp, iTunes, Spotify en YouTube. Niets is onmogelijk wanneer je permanent bent verbonden aan je persoonlijke internetverbinding.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Je gaat er nog veel meer ervaren wanneer je tot aankoop overgaat. Daarmee zijn er bijzonder veel redenen om de aanschaf van een Apple CarPlay Mercedes-Benz CLA systeem op dit moment te overwegen.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Hoe werkt een Apple CarPlay Mercedes-Benz CLA integratie??

Een Apple CarPlay Mercedes-Benz CLA multimedia systeem is als concept eigenlijk heel simpel. Het is simpelweg een apparaat met een groot touchscreen, dat je direct in verbinding laat staan met je smartphone. In dit geval dus je iPhone. Na het opzetten van de verbinding heb je toegang tot al je persoonlijke gegevens, zoals je contacten, je afspeellijsten en je navigatie zoals Google Maps of Apple Kaarten. Doe vervolgens een beroep op Siri om snel van de ene naar de andere app te navigeren. Ze doet precies wat je wilt. Je bespaart jezelf zo enorm veel tijd en moeite.

Nu in jouw Mercedes-Benz CLA CarPlay plaatsen via Autoscherm24

In jouw Mercedes-Benz CLA CarPlay installeren? En gebruik maken van alle moderne mogelijkheden van deze technologie? Dan raden we je aan om direct een bestelling te plaatsen via Autoscherm24. Niet alleen krijg je dan maar liefst 2 jaar standaardgarantie op je aankoop, maar je hebt ook nog de optie om deze door ons in de auto te laten plaatsen. Je hoeft dan nergens meer aan te denken. Binnen een mum van tijd ga je al in jouw hypermoderne auto de weg op.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

mercedes-benz-cla-sfeerverlichting-inbouwen-installeren

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: