Mercedes-Sprinter-Android-Auto-Apple-CarPlay-installeren-inbouwen

Apple CarPlay Mercedes Sprinter inbouwen

Een Apple CarPlay Mercedes Sprinter systeem heeft vandaag de dag bijzonder veel te bieden. Het is dan ook bepaald geen toeval dat we deze technische upgrade in veel auto’s tegenkomen. Doordat het zodanig van toegevoegde waarde blijkt te zijn, neemt de interesse alleen maar verder toe.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Waarom een Apple CarPlay Mercedes Sprinter systeem nemen?

Een Apple CarPlay Mercedes Sprinter multimedia systeem voegt op verschillende manieren iets toe aan de algehele rijervaring in je auto. Het is ook om die reden dat het belangrijk is om goed op de hoogte te zijn van de specifieke voordelen. Laten we de belangrijkste daarom bij deze even doornemen:

Mercedes-Benz-Sprinter-Android-Auto-Apple-CarPlay-inbouwen-installeren

Ultrahandig spraakbedieningssysteem

Een ultrahandig spraakbedieningssysteem staat aan de basis van de praktische applicatie van deze technologie. In een auto ben je namelijk voornamelijk bezig met autorijden en op de weg letten. Het is dan wel zo makkelijk als je zonder het gebruik van je handen je infotainment systeem kunt aansturen. Dankzij je virtuele assistent Siri waarmee je converseert, gebeurt alles via spraak. Van het switchen tussen apps tot aan het sturen van een berichten.

 

Toegang tot al je smartphone apps

Verder heb je simpelweg toegang tot al je smartphone apps. Je zorgt namelijk voor een verbinding tussen je eigen iPhone en jouw auto. Doordat ze met elkaar in verbinding staan, maak je op dezelfde manier gebruik van jouw iPhone apps. Zo navigeer je eenvoudig naar je favoriete playlist, podcast of Netflix serie. Het is zelfs geen probleem om berichten te sturen via WhatsApp naar familie of vrienden.

Mercedes-Benz-Sprinter-Apple-CarPlay-Android-Auto-installeren-inbouwen
Mercedes-Sprinter-Apple-CarPlay-Android-Auto-installeren-inbouwen

Optimaal interieurdesign

Als laatste punt is er de optimale dashboardintegratie. Dit is specifiek een punt waar we bij Autoscherm24 veel aandacht aan besteden. We willen al onze klanten verzekeren van de ultieme afwerking in het dashboard. Hierdoor sluit jouw premium autoscherm perfect aan op de rest van het interieur.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Je gaat er nog veel meer ervaren wanneer je tot aankoop overgaat. Daarmee zijn er bijzonder veel redenen om de aanschaf van een Apple CarPlay Mercedes-Benz Sprinter systeem op dit moment te overwegen.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Hoe werkt Apple CarPlay voor Mercedes-Benz Sprinter?

Het functioneren van Apple CarPlay voor een Mercedes Sprinter ligt relatief voor de hand. Kies voor een draadloze verbinding of een USB-kabel om je iPhone met je auto te verbinden. Vervolgens laat je Siri het gros van het werk doen. Begin je zin met ‘hé Siri’ en vraag haar vervolgens precies wat je wilt.

In Mercedes Sprinter Apple CarPlay via Autoscherm24

In je Mercedes Sprinter Apple CarPlay plaatsen? Regel dit dan via dé specialist in Nederland; Autoscherm24. Als expert in deze sector houden we ons op een dagelijkse basis bezig met het optimaliseren van het proces. Van het gereedmaken van de systemen zelf tot aan de optimale, professionele plaatsing ervan in jouw auto. Wacht niet langer dan nodig is en plaats vandaag nog je bestelling.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

Mercedes-Benz-A-Klasse-sfeerverlichting-ambient-light-inbouwen-7

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: