range-rover-sport-apple-carplay-inbouwen-multimedia-systeem

Apple CarPlay inbouwen Range Rover Sport

Apple CarPlay in Range Rover Sport inbouwen? Dan zit je bij Autoscherm24 precies goed. Wij zijn als expert op dit gebied dagelijks bezig met dergelijke upgrades voor dit type auto. Zo zorgen wij ervoor dat iedere auto-eigenaar in staat is om optimaal van zijn of haar tijd in de auto te genieten.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Waarom voor Apple CarPlay in Range Rover Sport kiezen?

Voor Apple CarPlay in je Range Rover Sport kiezen, doe je op het moment dat je overtuigd bent van de bijbehorende voordelen. Wij zien het daarom ook als onze verantwoordelijkheid om je meer te vertellen over de sterkte punten van dit type infotainmentsysteem. In een Range Rover Sport Apple CarPlay inbouwen, leidt bijvoorbeeld tot de volgende voordelen:

voicerecognition

Eenvoudige spraakbesturing

Talloze mogelijkheden op een multimedia systeem in de auto zijn pas echt bruikbaar wanneer je ze ook tijdens het rijden zelf kunt gebruiken. Het CarPlay Range Rover systeem gaat je daar op de best mogelijke manier bij helpen. Het stelt je namelijk in staat om gebruik te maken van de spraakbesturingsmogelijkheden van Google. Dat wil zeggen dat je met je stem voor specifieke handelingen zorgt. Denk aan het invoeren van een adres voor de navigatie of het opzetten van een specifiek nummer op Spotify. Je hebt zelf het heft in handen. En dat op de meest veilige manier mogelijk.

Grote verzameling apps

Daarnaast heb je dankzij Apple CarPlay Range Rover multimedia systemen ook simpelweg toegang tot een enorme verzameling aan apps. In de basis is bijna iedere app geschikt om onderweg van gebruik te maken. Je denkt dan in eerste instantie aan logische opties als Apple Maps of Spotify. Echter reiken de mogelijkheden nog veel verder met een premium autoscherm. Van je favoriete serie opzetten op Netflix tot aan het versturen van een bericht via WhatsApp. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in jouw eigen auto.

 

land-rover-android-auto-apple-carplay-inbouwen
range-rover-sport-apple-carplay-inbouwen-inbouw

Strakke integratie

Een strakke integratie is voor veel mensen misschien nog wel het belangrijkste punt. Een CarPlay Range Rover Sport systeem gaat ook op dit gebied niet tegenvallen. Sterker nog; bij Autoscherm24 leggen we specifiek de focus op een zo naadloos mogelijke integratie. Het doel is daarbij om het eindresultaat er zo uit te laten zien, dat het net lijkt alsof het infotainment systeem er altijd al in heeft gezeten. Besluit je vervolgens om het interieur van je auto af te werken met unieke, moderne sfeerverlichting? Dan komt het geheel pas helemaal goed tot z’n recht.

Altijd bereikbaar

Tot slot blijft het een ongeëvenaard groot voordeel van een premium multimedia systeem dat je hierdoor voortaan altijd bereikbaar bent. Wanneer je vaak lange afstanden in de auto aflegt, is het soms moeilijk om met mensen in contact te komen. Zelfs wanneer je gebruikmaakt van een verouderd handsfree systeem. Met een premium Apple CarPlay Range Rover Sport systeem heb je altijd de optie om te bellen of om berichten via WhatsApp te versturen.

Range-rover-sport-apple-carplay-android-auto-laten-inbouwen-multimedia-systeem
google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Daarmee zijn er tal van verschillende redenen waarom voor een Range Rover Sport Apple CarPlay inbouwen een goed idee is. Welk van de bovenstaande voordelen is voor jou het belangrijkst?

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Hoe werkt Range Rover Apple CarPlay inbouwen?

In een Range Rover Sport Apple CarPlay plaatsen, is voor Autoscherm24 geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat deze op een naadloze manier in het dashboard geïntegreerd wordt. Vervolgens verbind je jouw iPhone met het infotainment systeem, zodat jouw apps met jouw gegevens toegankelijk zijn.

En wil je volledig handsfree van bijvoorbeeld iTunes naar YouTube overschakelen? Dan is een simpele ‘Hey Siri’ gevolgd door een specifiek commando voldoende om dit voor elkaar te krijgen. Je hoeft in principe dus bijna niks zelf te doen.

Apple CarPlay in Range Rover Sport bij Autoscherm24

Ben je op dit moment dus op zoek naar een ware upgrade voor je auto? En is een Apple CarPlay Range Rover Sport systeem ook in jouw ogen dan de meest voor de hand liggende optie? Dan is dit een ideaal moment om in actie te komen en je slag te slaan. Bij Autoscherm24 zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat jij tot ver in de toekomst van deze nieuwe technologie gaat genieten.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

range-rover-sfeerverlichting-inbouwen

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: