apple-carplay-installeren-lexus-us

Apple CarPlay in Lexus UX inbouwen

Overweeg je een Apple CarPlay Lexus UX systeem als upgrade voor je auto? Bij Autoscherm24 ben je aan het juiste adres. We zijn de toonaangevende expert in Nederland op het gebied van Apple CarPlay integratie. Met onze brede scala aan kennis en expertise staan wij klaar om jou direct te assisteren. We zijn ervan overtuigd dat een geavanceerd multimedia systeem de rijbeleving beïnvloedt.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

De voordelen van een Lexus UX Apple CarPlay systeem

Als je overweegt om in jouw Lexus UX CarPlay te installeren, moet je weten dat er bij Autoscherm24 aanzienlijke voordelen aan vastzitten. Hier zijn een paar hoogtepunten wat de toegevoegde waarde van dit systeem betreft:

multimediasysteem-smartphone-integratie-apple-carplay-android-auto-Lexus-ux

Veilig wisselen tussen apps

Ten eerste kun je moeiteloos en veilig tussen apps wisselen dankzij de aanwezigheid van spraakbesturing. Siri staat als je virtuele assistent altijd klaar om je te helpen. Of je nu wilt luisteren naar je favoriete podcast of een belletje wilt plegen met een vriend(in) of familielid; Siri voert de specifieke taak voor je uit, zodat jij je op de weg kunt concentreren.

Hoogwaardig design

Autoscherm24 zorgt bij alle klanten voor een naadloze integratie van het multimedia systeem in het dashboard. We garanderen dat jouw infotainment systeem qua vorm naadloos aansluit op de rest van het interieur. Dit draagt bij aan een stijlvolle upgrade van jouw auto, zowel qua uiterlijk als ook qua functionaliteit. Je auto ziet er simpelweg een heel stuk moderner uit, met één relatief simpele aanpassing.

multimediasysteem-apple-carplay-android-auto-Lexus-ux-
mogelijkheden-autoscherm-24

Jarenlange garantie

Een derde en laatste punt is de jarenlange garantie die we voor al onze klanten bieden. Bij Autoscherm24 hebben we namelijk bijzonder veel vertrouwen in de kwaliteit van onze premium autoschermen. Vandaar ook dat we 2 jaar vaste garantie bieden, zodat je een bepaalde zekerheid hebt. In de praktijk gaan de kwaliteitsschermen nog veel langer mee.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Je gaat er nog veel meer ervaren wanneer je tot aankoop overgaat. Daarmee zijn er bijzonder veel redenen om de aanschaf van een Apple CarPlay Lexus UX systeem op dit moment te overwegen.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Wat is een Apple CarPlay Lexus UX systeem?

Een Lexus UX Apple CarPlay infotainment systeem biedt een breed scala aan voordelen voor de doorsnee autobezitter. Veel auto’s zijn nog voorzien van relatief verouderde apparatuur. Door te kiezen voor een infotainment systeem, breng je je auto technologisch up-to-date.
Dit betreft een apparaat met een groot touchscreen dat verbonden is met je smartphone. Hierdoor heb je toegang tot al je bekende apps, rechtstreeks in je auto. Ook gewoon tijdens het rijden. Met een eenvoudig ‘Hey Siri’ activeer je de spraakbedieningsmodus en heb je de mogelijkheid om iedere opdracht te geven om je virtuele assistent een specifieke actie te laten ondernemen.

Lexus UX CarPlay bestellen bij Autoscherm24

Ben je van plan om een Apple CarPlay Lexus UX multimedia systeem in jouw auto te installeren? Vertrouw dan op de expertise van Autoscherm24 en plaats direct je bestelling. Voordat je het weet is het systeem al geïnstalleerd en ben je onderweg in jouw volledig gemoderniseerde auto.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

Lexus-rx-sfeerverlichting-ambientlight-inbouwen

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: