Maserati Apple CarPlay inbouwen

Overweeg je een Maserati Apple CarPlay multimedia systeem in je auto te integreren? Dan is het voor jou van cruciaal belang om volledig op de hoogte te zijn van de verschillende facetten van deze technologie. Autoscherm24 wordt erkend als dé autoriteit in Nederland op het gebied van premium autoschermen en is daarom de perfecte plek voor alle gerelateerde behoeften.

  Vrijblijvend een offerte aanvragen.

  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Voordelen in Maserati Apple CarPlay plaatsen

  De beslissing om een Maserati Apple CarPlay infotainmentsysteem in je auto te installeren, gaat je aanzienlijke voordelen opleveren. Het zijn deze specifieke voordelen die mensen vaak de laatste duw in de goede richting geven om de aankoop te doen. Hou bijvoorbeeld rekening met de volgende grote voordelen:

  voicerecognition

  Stemcommando's

  Als iPhone-bezitter ben je vast wel bekend met Siri, de virtuele assistent die veel van je taken op de smartphone overneemt. Het mooie is dat Siri ook in je auto beschikbaar is dankzij een Maserati Apple CarPlay multimedia systeem. Zo hoef je geen risicovolle manoeuvres uit te voeren om je apps te wisselen of je navigatie te corrigeren. In plaats daarvan roep je even kort ‘Hey Siri’ en laat je je virtuele assistent de benodigde stappen nemen. Er bestaat geen eenvoudigere manier om onderweg te genieten van entertainment en toegang te hebben tot alle praktische informatie.

  Naadloze dashboardintegratie

  Daarnaast bieden we bij Autoscherm24 een vlekkeloze dashboardintegratie voor al onze klanten. We gaan voor een professionele installatie van onze infotainment systemen, waardoor we een naadloze integratie kunnen garanderen. We maken hierbij gebruik van apparatuur die perfect in het dashboard past. Geen onaantrekkelijke randen of andere afwijkingen, maar een systeem dat als gegoten zit. Dit draagt bij aan de algehele esthetiek van het interieur van je auto. En wil je deze nog verder boosten? Dan raden we het sterk aan om speciale interieurverlichting in overweging te nemen.

  Maserati-Granturismo-apple-carplay-Android-auto-inbouwen-multimedia-systeem
  Maserati-quattroporte-multimediasysteem-inbouwen-apple-carplay

  Toegang tot al je smartphone-apps

  Ten derde krijg je met zo’n modern systeem direct toegang tot alle apps op jouw iPhone. Dit betekent dat het eigenlijk een ongelimiteerde optie is voor entertainment, praktische informatie en connectiviteit. Je navigeert gemakkelijk naar apps als WhatsApp, iTunes, Netflix en de App store. Niets is onmogelijk wanneer je permanent verbonden bent met de persoonlijke internetverbinding van jouw mobiel. Iedere keer dat je in de auto stapt, heb je al je persoonlijke gegevens direct bij de hand.

  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Wat zijn volgens jou de belangrijkste voordelen wanneer je de bovenstaande punten onder de loep neemt?

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

  Hoe werkt een Apple CarPlay Maserati systeem?

  Een Maserati Apple CarPlay-multimediasysteem is in de basis niet heel ingewikkeld. Het is een apparaat met een groot touchscreen dat je op een directe wijze met jouw mobiel verbindt, jouw iPhone. Na het eenmalig aangaan van deze verbinding heb je toegang tot al je persoonlijke informatie, zoals je contacten, je afspeellijsten en je navigatievoorkeuren.

  Stuur vervolgens Siri aan om snel van de ene naar de andere app te navigeren. Ze voert precies uit wat je vraagt. Dit bespaart je veel tijd en moeite.

  Nu in Maserati Apple CarPlay installeren bij Autoscherm24

  Ben je klaar om een Apple CarPlay Maserati systeem te installeren en te profiteren van alle moderne mogelijkheden die deze technologie biedt? Plaats dan nu je bestelling via Autoscherm24. Je krijgt niet alleen 2 jaar standaard garantie op je aankoop, maar we bieden je ook de mogelijkheid om de installatie door ons te laten uitvoeren. Hierdoor hoef je nergens meer aan te denken. Voor je het weet, rijd je in je supermoderne auto al de weg op.

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Veelgestelde vragen

  Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

  Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

  Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

  Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

  Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

  Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

  Maserati-sfeerverlichting-installeren-inbouwen

  Combineren met extra sfeerverlichting?

  Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

  You've just added this product to the cart: