Mercedes-Benz-A-B-cla--gla-Klasse-apple-Carplay-android-auto-inbouwen-2.JPG

Apple CarPlay Mercedes A-Klasse inbouwen

Apple CarPlay in je Mercedes A-Klasse inbouwen? Dan heb je met Autoscherm24 dé partij gevonden om deze wens in vervulling te laten gaan. Als de bekendste specialist in Nederland op het gebied van infotainment systemen doen we er alles aan om het gemak in de auto te vergroten.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Wat houdt Apple CarPlay voor Mercedes A-Klasse in?

Apple CarPlay voor Mercedes A-Klasse eigenaren; het is een combinatie die tot op heden al flink z’n vruchten wist af te werpen. Bij een prachtige Mercedes A-Klasse auto hoort natuurlijk het nieuwste van het nieuwste op het gebied van technologie. Dit is dan ook precies waar Apple CarPlay voor staat; innovatieve technologie.

In de praktijk uit dit zich op de volgende manieren:

mercedes-stuurbediening-carplay-android-auto

Praktische spraakbediening

Zo’n beetje iedereen is wel bekend met Siri, de virtuele assistent op Apple apparaten. Het fijne van deze software is dat je er ook in je Mercedes A-Klasse toegang tot hebt. Zo hoef je alleen je stem te gebruiken om dit infotainment systeem aan het werk te zetten. Hierdoor is de Mercedes A-Klasse Apple CarPlay niet alleen bijzonder praktisch, maar ook nog eens uiterst veilig. In theorie hoef je je handen niet eens van het stuur te halen.

Toegang tot talloze apps

Bijkomend voordeel is de enorme verzameling aan apps die je tot je beschikking hebt. Van de meer bekende Apple apps als iTunes en iBooks tot aan Spotify, YouTube en zelfs Netflix. Vanaf het moment van de installatie van CarPlay in je Mercedes A-Klasse hoef je je voortaan nooit meer te vervelen. Je luistert eenvoudig naar je favoriete muziek of podcast, maakt gebruik van de meest moderne navigatie en je hebt zelfs de mogelijkheid om handsfree te bellen. Meer kun je je niet wensen.

Mercedes-Benz-A-B-Klasse-apple-Carplay-android-auto-inbouwen
mogelijkheden-autoscherm-24

Optimaal interieurdesign

Tot slot is ook op het gebied van afwerking niets aan het toeval overgelaten. Dit is iets waar we ons bij Autoscherm24 specifiek in specialiseren. We zorgen voor een naadloze integratie van het Mercedes A-Klasse CarPlay systeem in jouw dashboard. Zo behoud je de nette look van het interieur van jouw auto. Bovendien geven we je daarbij graag nog een vrijblijvende tip; overweeg om op strategische plekken ook sfeerverlichting te plaatsen voor een extra innovatief effect.

google-sign-check

5 sterren op Google

google-sign-check Lees meer >>

Je gaat er nog veel meer ervaren wanneer je tot aankoop overgaat. Daarmee zijn er bijzonder veel redenen om de aanschaf van een Apple CarPlay Mercedes-Benz A-Klasse systeem op dit moment te overwegen.

hoge-klanttevredenheid

Hoge
klanttevredenheid

Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

hoge-klanttevredenheid

Gecertificeerde
monteurs

Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

hoge-klanttevredenheid

Persoonlijk
advies

We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

hoge-klanttevredenheid

Dealer
partner

Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

Hoe werkt Apple CarPlay voor Mercedes A-Klasse?

Het functioneren van Apple CarPlay voor een Mercedes A-Klasse ligt relatief voor de hand. Kies voor een draadloze verbinding of een USB-kabel om je iPhone met je auto te verbinden. Vervolgens laat je Siri het gros van het werk doen. Begin je zin met ‘hé Siri’ en vraag haar vervolgens precies wat je wilt.

Voor jouw Mercedes A-Klasse Apple CarPlay bestellen

Sta je dus te popelen om met eigen ogen te ervaren wat de toegevoegde waarde van dit multimedia systeem is? En kun je niet wachten om er zelf mee de weg op te gaan? Kom dan direct in actie en plaats je bestelling voor een premium systeem bij Autoscherm24. Wij zorgen er vervolgens voor dat iedere rit in je auto voortaan een waar feest is.

Integratie bestaand scherm

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag geplaatst

Veelgestelde vragen

Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

mercedes-cla-sfeerverlichting-inbouwen

Combineren met extra sfeerverlichting?

Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

You've just added this product to the cart: