Mercedes Android Auto inbouwen

In je Mercedes Android Auto plaatsen? Autoscherm24 is de Nederlandse specialist bij uitstek om dit voor jou te realiseren. Deze vooruitstrevende technologie laat je binnen no-time inzien welke functies de moderne auto van vandaag te bieden heeft. Denk aan alles wat je smartphone kan, maar dan groter, makkelijker en beter. Android Auto biedt je een wereld aan nieuwe mogelijkheden.

  Uw contactgegevens

  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.


  • Draadloos Android Auto 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Waarom in jouw Mercedes Android Auto plaatsen?

  Bij Autoscherm24 doen we er graag alles aan om je op de hoogte te brengen van alle relevante informatie over Android Auto in je Mercedes. Zo ben je snel volledig op de hoogte van wat deze technologie daadwerkelijk te bieden heeft. Een dergelijk infotainmentsysteem is niet zomaar binnen een korte tijd enorm populair geworden. Hier zijn diverse verklaringen voor:

  Mercedes-a-b-gla-cla-klasse-android-auto-installeren-inbouwen

  Luxueuze afwerking

  De luxe afwerking van een modern multimedia systeem is direct een blikvanger. Kies voor Android Auto in je Mercedes installeren en bij Autoscherm24 zorgen wij voor een naadloze integratie in het dashboard. Dit resulteert in een functionele upgrade die tegelijkertijd ook de visuele uitstraling van je auto verbetert. Het grote touchscreen draagt bij aan de premium look van werkelijk elke auto. Een bonustip: Bekijk hoe de combinatie met speciale sfeerverlichting voor een nog interessanter effect zorgt.

  Verregaand gebruiksgemak

  Een belangrijk voordeel dat zeker genoemd moet worden, is het gebruiksgemak dat je ervaart als je in je Mercedes Benz voor Android Auto kiest. Android Auto in je Mercedes installeren, is bijvoorbeeld vrij eenvoudig en verloopt via de instellingen van je Android smartphone. Nadat de eerste verbinding tussen de smartphone en je Mercedes is gemaakt, verloopt deze verbinding voortaan automatisch. Simpelweg in je auto stappen is voldoende om elke keer van alle functionaliteiten gebruik te maken.

  glc-c-android-auto-inbouwen-installeren-activeren
  Mercedes-B-Klasse-multimediasysteem-inbouwen-Apple-Carplay-Android-Auto-NTG

  Ruim assortiment aan apps

  Toegang tot het brede assortiment aan beschikbare apps is een groot voordeel van het infotainment systeem waar we het hier over hebben. Feitelijk maak je gebruik van de functionaliteiten van je smartphone, wat betekent dat er veel opties zijn. Van bellen en berichten versturen tot muziek luisteren en genieten van films en series. Er komt eigenlijk geen einde aan de mogelijkheden. Welke vorm van entertainment geniet jouw voorkeur wanneer je onderweg bent naar werk, familie, vrienden of een uitje?

  Beschikbaar voor alle Mercedes modellen

  Het is goed om te weten dat het installeren van Android Auto in een Mercedes in principe mogelijk is voor alle modellen. Van de A klasse tot de S klasse en alles daar tussenin. Bij Autoscherm24 maakt het dus geen verschil van welke model Mercedes je de eigenaar bent; we helpen je hoe dan ook graag verder.

  mercedes-e-s-klasse-android-auto-installeren-smartphone-integratie
  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Welke van de bovenstaande redenen speelt voor jou de grootste rol?

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

  Mercedes Android Auto opties

  Bij Autoscherm24 hebben we multimedia systemen voor een uitgebreid scala aan Mercedes modellen. Voor een duidelijk overzicht lopen we ze hieronder even stuk voor stuk met je door. Kies jouw Mercedes model voor een passend systeem:

  Wist je dat we op dit moment een garantie van 2 jaar bieden op onze multimedia systemen? Hiermee maak je de komende jaren geheel risicovrij gebruik van deze innovatieve technologie. Een extra reden om vandaag nog de knoop door te hakken.

  Nu premium infotainment systeem van Autoscherm24 bestellen

  Heb je dus interesse in een premium infotainment systeem van Autoscherm24? Dan helpen we je graag verder na het plaatsen van een bestelling. Overweeg daarbij wellicht ook nog even om een kijkje te nemen bij de optionele implementatie van sfeerverlichting. Veel eigenaren van een Audi zien dit namelijk als de kers op de taart.

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Veelgestelde vragen

  Android Auto is een softwareplatform van Google waarmee je de interface van je Android-telefoon kunt spiegelen op het infotainmentsysteem van je auto. Het biedt toegang tot verschillende apps en functies van je telefoon terwijl je onderweg bent.

  Android Auto wordt ondersteund door veel autofabrikanten in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Android Auto raadplegen of de website van je autofabrikant om te controleren of jouw voertuig compatibel is.

  Meestal moet je je Android-telefoon via een USB-kabel aansluiten op de USB-poort van je auto. Volg daarna de instructies op het scherm van je auto om Android Auto in te schakelen en te configureren.

  Android Auto ondersteunt apps zoals Google Maps, Google Play Music, Spotify, WhatsApp, en nog veel meer. Naast de ingebouwde apps kun je ook apps van derden gebruiken, zolang ze compatibel zijn met Android Auto.

  Android Auto werkt met smartphones die draaien op Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer. Zolang je Android-telefoon aan deze vereisten voldoet, kun je Android Auto gebruiken.

  Android Auto kan draadloos worden gebruikt als zowel je auto als je smartphone deze functie ondersteunen. Dit betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je auto. Het draadloos gebruik kan echter afhankelijk zijn van de mogelijkheden van je auto en telefoon.

  Android Auto zelf is meestal gratis, maar sommige apps of services die je via Android Auto gebruikt, kunnen kosten met zich meebrengen, zoals abonnementskosten voor muziekstreamingdiensten of navigatie-apps.

  mercedes-cla-sfeerverlichting-inbouwen

  Combineren met extra sfeerverlichting?

  Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

  You've just added this product to the cart: