Android Auto inbouwen BMW

Android Auto inbouwen in je BMW, omdat je verlangt naar de ultieme upgrade van jouw moderne auto? Overweeg dan de installatie van deze gloednieuwe technologie via Autoscherm24. Zo’n infotainment systeem brengt in één klap jouw auto naar het nieuwe, moderne tijdperk. Met een premium multimediasysteem van Autoscherm24 ontdek je al snel wat een auto echt kan. Wacht niet langer en onderneem actie.

  Uw contactgegevens

  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.


  • Draadloos Android Auto 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Waarom kiezen voor Android Auto inbouwen in je BMW?

  Android Auto is momenteel zodanig veelzijdig, dat de voordelen zich letterlijk opstapelen. Het is dan ook aan te raden om je snel verder te verdiepen in waartoe Android Auto allemaal in staat is. Op basis van onze ervaring in deze sector, benoemen we de volgende aspecten met betrekking tot de gebruikservaring van onze eerdere klanten:

  voicerecognition

  Complete smartphone functionaliteit

  Android Auto installeren in je BMW geeft je toegang tot je smartphonefuncties tijdens het rijden. Je luistert heel gemakkelijk naar je dagelijkse podcasts, favoriete afspeellijst of natuurlijk gewoon naar de radio. Daarnaast heb je makkelijk toegang tot een GPS-systeem, WhatsApp en vele andere apps die je normaal op je Android-toestel gebruikt. Zo voelt het net alsof je gewoon je telefoon gebruikt, maar dan op een groter, handiger scherm. En dat allemaal tijdens het rijden.

  Verhoogt rijplezier

  Eerdere klanten van Autoscherm24 laten ons geregeld weten dat een infotainment systeem een uiterst positieve invloed heeft op de rijervaring. Lange ritten worden leuker wanneer je favoriete hits of podcasts op staan. Of denk je eens in dat je in de file staat; deze is voortaan nooit meer saai. En zo zijn er nog veel meer manieren waarop je rijervaring aangenamer wordt, vooral wanneer je dit combineert met een unieke visuele upgrade zoals sfeerverlichting.

  BMW-ID-Android-auto-inbouwen-1-2-3--4-serie
  mogelijkheden-autoscherm-24

  Focus op veiligheid

  Ten slotte draagt het kiezen voor een multimediasysteem bij aan jouw veiligheid en die van je eventuele medepassagiers. In plaats van tijdens het rijden onbewust je Android-toestel te gebruiken, doe je dit nu op een 100% veilige manier. Vermijd onnodig gevaarlijke situaties en investeer in de technologie die de wereld je vandaag de dag beschikbaar stelt.

  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Met andere woorden; er zijn genoeg redenen om voor deze upgrade te kiezen. Maar hoe werkt dit nu eigenlijk in de praktijk?

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

  Hoe werkt de BMW Android Auto?

  Voor Autoscherm24 is de integratie van Android Auto in je BMW een koud kunstje. Met jarenlange ervaring in het plaatsen en adviseren over premium autoschermen, zijn we in staat om een stap extra te zetten voor onze klanten. Dit betekent dat we de volgende garanties bieden:

  bmw-android-auto-inbouwen-1-serie-2-serie

  Perfecte fitting

  Door te kiezen voor een zorgvuldige installatie van een premium autoscherm in je BMW, kies je automatisch voor een perfecte fitting. Daarmee doelen we bij Autoscherm24 op de ideale afwerking in het design van het interieur van je auto. We zorgen ervoor dat het multimedia systeem op een authentieke, naadloze manier in het dashboard verschijnt. Zo is jouw BMW heel snel pas echt de perfecte auto.

  Simpel touchscreen

  Daarnaast komt Android Auto in je BMW met een gebruiksvriendelijk, hoogwaardig touchscreen. Dit houdt onder andere in dat er een anti-vinger coating als beschermlaag op het scherm zit. Dit zorgt ervoor dat het scherm niet vies wordt of door je vingers wordt aangetast. Zo blijft het scherm altijd even gevoelig voor je vinger, wat eventuele frustraties effectief voorkomt. Voer eenvoudig aanpassingen door op het scherm tijdens het rijden, zodat jouw rijervaring verder niets te wensen overlaat.

  bmw-android-auto
  android auto bmw installeren

  2 jaar garantie

  Een laatste bonus van je keuze voor een premium autoscherm bij Autoscherm24 is dat je 2 jaar garantie op dit systeem krijgt. Wij hebben dermate veel vertrouwen in de kwaliteit van het materiaal én de bijbehorende service dat we ons geen zorgen maken over het functioneren. Zo voel je je nog net wat meer op je gemak wanneer je je bestelling plaatst voor een Android Auto systeem.

  We kijken ernaar uit om je verder te helpen, eventuele vragen te beantwoorden en zo snel mogelijk over te gaan tot de levering en eventuele installatie van je autoscherm.

  Nu in jouw BMW Android Auto inbouwen

  Ben je benieuwd naar de meerwaarde van een premium autoscherm voor jouw persoonlijke voertuig? Aarzel dan niet en kies vandaag nog voor een upgrade van je BMW. Zo maak je je leven in één keer een heel stuk aangenamer. We bieden het onder andere aan voor de volgende BMW’s:

  Plaats je bestelling inclusief installatie of neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze en wat je van je gloednieuwe infotainment systeem mag verwachten.

  Smartphone integratie Android Auto BMW bestellen?

  Overweeg je om in jouw BMW Android Auto te installeren? En wil je optimaal genieten van de mogelijkheden van de integratie in jouw auto? Onderneem dan nu de enige juiste actie en vraag gratis advies aan een van onze Autoscherm24 experts. We staan klaar om je verder te helpen.

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Veelgestelde vragen

  Android Auto is een softwareplatform van Google waarmee je de interface van je Android-telefoon kunt spiegelen op het infotainmentsysteem van je auto. Het biedt toegang tot verschillende apps en functies van je telefoon terwijl je onderweg bent.

  Android Auto wordt ondersteund door veel autofabrikanten in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Android Auto raadplegen of de website van je autofabrikant om te controleren of jouw voertuig compatibel is.

  Meestal moet je je Android-telefoon via een USB-kabel aansluiten op de USB-poort van je auto. Volg daarna de instructies op het scherm van je auto om Android Auto in te schakelen en te configureren.

  Android Auto ondersteunt apps zoals Google Maps, Google Play Music, Spotify, WhatsApp, en nog veel meer. Naast de ingebouwde apps kun je ook apps van derden gebruiken, zolang ze compatibel zijn met Android Auto.

  Android Auto werkt met smartphones die draaien op Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer. Zolang je Android-telefoon aan deze vereisten voldoet, kun je Android Auto gebruiken.

  Android Auto kan draadloos worden gebruikt als zowel je auto als je smartphone deze functie ondersteunen. Dit betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je auto. Het draadloos gebruik kan echter afhankelijk zijn van de mogelijkheden van je auto en telefoon.

  Android Auto zelf is meestal gratis, maar sommige apps of services die je via Android Auto gebruikt, kunnen kosten met zich meebrengen, zoals abonnementskosten voor muziekstreamingdiensten of navigatie-apps.

  BMW-sfeerverlichting

  Combineren met extra sfeerverlichting?

  Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

  You've just added this product to the cart: