Apple CarPlay BMW inbouwen

Apple CarPlay in je BMW inbouwen? Dan heb je bij deze dé manier gevonden om jouw BMW van de ultieme upgrade te voorzien. In je BMW Apple CarPlay activeren, gaat ervoor zorgen dat je pas echt ontdekt wat de volledige potentie is van de moderne auto. Een technisch wonder dat van iedere rit op de openbare weg een ultiem avontuur gaat maken.

  Vrijblijvend een offerte aanvragen.

  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.


  • Draadloos Apple CarPlay 
  • Navigeer met je favoriete navigatie 
  • Integratie origineel entertainment 

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Voordelen Apple CarPlay in BMW inbouwen

  De voordelen van Apple CarPlay in je BMW inbouwen, zijn vrij divers. Laten we de belangrijkste punten even langslopen, voor een zo duidelijk mogelijk overzicht:

  bmw-3-serie-apple-carplay-inbouwen-android-auto-inbouwen-multimedia-systeem

  Strakke afwerking

  Een strakke afwerking is voor iedere BMW-eigenaar erg belangrijk. Het is een wens om de binnen- en de buitenkant zo netjes afgewerkt mogelijk te houden. Met een multimedia systeem van Apple bereik je precies dat doel. Deze technologie sluit naadloos aan op het interieur, waardoor het net lijkt alsof het er altijd al in heeft gezeten. En kies je voor een combinatie met BMW interieurverlichting? Dan ligt de ultieme look pas echt binnen handbereik.

  Toegang tot alle iPhone apps

  Wat Apple CarPlay in de BMW inbouwen vooral zo’n populaire optie maakt, is het feit dat het je toegang geeft tot al je iPhone apps. Hierdoor heb je tijdens het rijden de mogelijkheid om van alles te ondernemen. Denk aan het opvragen van routebeschrijvingen, het voeren van telefoongesprekken, het versturen van berichten en zelfs het luisteren naar muziek en podcasts. De tijden van ‘een saaie rit naar werk’ zijn voorgoed voorbij. Er gaat een wereld voor je open.

  BMW-ID-Android-auto-inbouwen-1-2-3--4-serie
  bmw-x3-x4-apple-carplay-inbouwen

  Optimaal gebruiksvriendelijke interface

  Belangrijk om daarbij te benoemen, is dat we kiezen voor een uitermate gebruiksvriendelijke interface. Dat wil zeggen; een groot touchscreen met een overzichtelijke indeling. Je BMW Apple CarPlay systeem is zodoende door iedereen heel eenvoudig te bedienen. Zelfs tijdens het rijden, wanneer je niet veel tijd hebt om op het scherm te kijken.

  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Zo zijn er verschillende redenen om de knoop door te hakken en te kiezen voor Apple CarPlay inbouwen in je BMW. Welke van de bovenstaande redenen speelt voor jou de grootste rol?

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

  Hoe in je BMW Apple CarPlay activeren?

  In je BMW Apple CarPlay activeren, is in de basis gelukkig vrij eenvoudig. Aan de hand van het volgende stappenplan heb je het zo voor elkaar:

  1. Apple CarPlay in BMW inbouwen
  2. Navigeren naar ‘Instellingen’ > Wifi (inschakelen)
  3. Navigeren naar CarPlay-netwerk en ‘Verbind automatisch’ inschakelen
  4. Navigeren naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘CarPlay’
  5. Selecteer je auto

  Wanneer je deze stappen succesvol doorloopt, is je telefoon verbonden met je auto. Vanaf dat moment kun je op het touchscreen van je infotainment systeem heel gemakkelijk schakelen tussen de verschillende apps die ook op je iPhone staan.

  Apple CarPlay in BMW inbouwen bij Autoscherm24

  Wil jij dus ook graag gebruikmaken van de vele mogelijkheden van deze moderne technologie? En geef je daarbij de voorkeur aan een premium autoscherm van ervaringsdeskundige Autoscherm24? Dan helpen we je op de korte termijn graag direct verder.

  Bij eventuele onduidelijkheden is het geen enkel probleem om een vraag te stellen en naar passend advies op maat te vragen. Intussen hebben we al talloze Apple CarPlay multimedia systemen succesvol bij BMW’s weten in te bouwen. Bovendien geven we daarbovenop nog eens 2 jaar garantie op het functioneren van het systeem. Zo weet je zeker dat je er de komende tijd gerust op kunt zijn dat alles optimaal functioneert.

  Wacht niet langer dan nodig is en laat vandaag nog je gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om op de korte termijn voor je BMW CarPlay in te bouwen. Binnen een mum van tijd ga je dan al de weg op met jouw gloednieuwe multimedia systeem van de meest betrouwbare professional op de Nederlandse markt.

  Nu smartphone integratie Apple CarPlay voor BMW bestellen?

  Wil jij dus ook profiteren van de vele functionaliteiten van deze moderne software in jouw BMW? Dan is dit het ideale moment om in actie te komen en een premium autoscherm te bestellen. Aan de hand van een vakkundige montage zorgen wij vervolgens voor optimaal gebruiksgemak. En met 2 jaar aan garantie op dit product kies je voor een stukje welkome zekerheid.

  Integratie bestaand scherm

  Vakkundige installatie

  Binnen 1 dag geplaatst

  Veelgestelde vragen

  Apple CarPlay is een softwareplatform van Apple dat het mogelijk maakt om de interface van je iPhone op het touchscreen van je auto weer te geven. Hiermee kun je verschillende iPhone-functies en apps gebruiken terwijl je onderweg bent.

  Veel autofabrikanten bieden Apple CarPlay als een optie in hun nieuwere modellen. Je kunt de website van Apple of de website van je autofabrikant raadplegen voor een lijst met compatibele voertuigen.

  Gewoonlijk moet je je iPhone aansluiten op de USB-poort van je auto met een Lightning-kabel. Nadat je bent aangesloten, zal het display van je auto je vragen om CarPlay in te schakelen, en je moet de instructies op het scherm volgen.

  Apple CarPlay ondersteunt verschillende apps, waaronder Apple Maps, Apple Music, Berichten, Telefoon, Podcasts en veel apps van derden zoals Spotify, Google Maps en Waze. De beschikbaarheid van apps van derden kan variëren.

  Apple CarPlay werkt met iPhone 5 en nieuwere modellen met iOS 7.1 of nieuwer. Sommige functies en apps kunnen echter nieuwere iPhone-modellen vereisen.

  Sommige nieuwere automodellen en autoradio's ondersteunen draadloos Apple CarPlay, wat betekent dat je geen kabel hoeft aan te sluiten om verbinding te maken met je iPhone. Dit is echter afhankelijk van de mogelijkheden van je auto en autoradio.

  BMW-sfeerverlichting-amient-light-installeren-inbouwen-plaatsen

  Combineren met extra sfeerverlichting?

  Wist je bovendien dat het een veelgekozen optie is om een nieuw multimediasysteem te combineren met extra sfeerverlichting? Zo is jouw auto voortaan pas echt het luxueuze voertuig van jouw dromen.

  You've just added this product to the cart: