Auto poetsen

Laat je auto en interieur reinigen door specialisten. Autoscherm24 biedt een uitgebreide service, variërend van het wassen tot het volledig reinigen van uw auto.

  Uw contactgegevens

  Uw gegevens worden veilig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.

  Auto & interieur

  Vakkundige reiniging

  Binnen 1 dag klaar

  Auto laten poetsen door Autoscherm24

  In deze tijd hechten mensen steeds meer waarde aan diverse aspecten, zoals hun kleding, het interieur van hun huis en het milieu. Men streeft ernaar zich goed te voelen en een positieve indruk achter te laten. Echter, soms wordt vergeten dat een smetteloze en fraai gepoetste auto een essentieel onderdeel is van dit streven naar perfectie. Autoscherm24 deelt zijn expertise en zorgt ervoor dat uw voertuig brandschoon en optimaal gepoetst wordt, zodat het plaatje compleet is. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om een optisch onderhoudscontract af te sluiten, waarmee u verzekerd bent van een altijd schone auto. Met onze kwaliteit controleurs garanderen wij altijd een brandschone auto.

  auto-poetsen-almere-schoonmaken-autoscherm24

  Exterieur reinigen

  Onze reconditionering begint in de wasplaats, waar we grondig alle losse vuil verwijderen dat zich in de loop der tijd heeft opgehoopt op diverse plekken. Soms is afspuiten niet voldoende om de lak vrij van vuil te hebben vanwege vastzittende roestdelen. Door deze te behandelen met klei kan de lak grondig worden schoongemaakt voorafgaand het reinigen. Volgend aspect, blaadjes en ander vuil verzamelen zich vaak in ruimtes waar afwateringskanalen verstopt kunnen raken en schade kunnen veroorzaken. Daarom wordt elke auto eerst met een compressor schoongeblazen en vervolgens met een hogedrukreiniger schoongespoten.

  Interieur reiniging

  Wij zetten ons in voor een grondige en gedetailleerde interieurverzorging die verder gaat dan oppervlakkige reiniging. Onze professionele diensten omvatten het zorgvuldig reinigen en behandelen van elk detail van het interieur van uw voertuig, met aandacht voor kwaliteit en precisie.

  Onze ervaren technici gebruiken geavanceerde reinigingsmethoden en hoogwaardige producten om stof, vlekken en vuil te verwijderen. Van het diep reinigen van bekleding en tapijten tot het zorgvuldig poetsen van dashboard en interieuroppervlakken, streven we naar een interieur dat er niet alleen vlekkeloos uitziet, maar ook fris ruikt.

  Wij begrijpen dat een verzorgd interieur bijdraagt aan het algemene comfort en de rijervaring. Daarom biedt Autoscherm24 een gedetailleerde interieurverzorging die verder gaat dan verwachtingen, met als resultaat een voertuig dat niet alleen van buiten, maar ook van binnen straalt.

  auto-interieur-poetsen-schoonmaken-autoscherm24
  glascoating-auto-poetsen-aanbrengen-autoscherm24

  Glascoating

  Omarm de kracht van glascoating om de duurzaamheid en uitstraling van uw voertuig te verbeteren. Onze glascoatingdiensten bieden een beschermende laag die het glasoppervlak van uw auto versterkt tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil, insecten, vogelpoep en weersomstandigheden.

  Onze hoogwaardige glascoating zorgt niet alleen voor een langdurige bescherming, maar verbetert ook de helderheid van de lak, wat resulteert in een kristalhelder zicht voor de bestuurder. Deze innovatieve coatingtechnologie creëert een hydrofobe laag die water en vuil afstoot, waardoor het reinigingsproces vereenvoudigd wordt.

  Of het nu gaat om de voorruit, zijramen. achterruit of de gehele auto, onze glascoatingdiensten zijn ontworpen om de levensduur van de lak op uw auto te verlengen en de algehele esthetiek van uw voertuig te verbeteren.

  google-sign-check

  5 sterren op Google

  google-sign-check Lees meer >>

  Laat jouw auto en interieur reinigen door de specialisten van Autoscherm24.

  hoge-klanttevredenheid

  Hoge
  klanttevredenheid

  Bij Autoscherm24 staat hoge klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We streven er voortdurend naar om elke interactie met onze klanten buitengewoon en gedenkwaardig te maken.

  hoge-klanttevredenheid

  Gecertificeerde
  monteurs

  Onze toegewijde teamleden zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals die beschikken over de nieuwste certificeringen en hoogste normen van expertise en betrouwbaarheid handhaven in al onze diensten.

  hoge-klanttevredenheid

  Persoonlijk
  advies

  We begrijpen dat geen twee klanten precies hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakt, persoonlijk advies om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

  hoge-klanttevredenheid

  Dealer
  partner

  Als uw dealerpartner bieden we je exclusieve voordelen, waaronder gepersonaliseerd advies, prioritaire toegang tot nieuwe producten en diensten, en uitstekende ondersteuning na de verkoop.

  Auto interieur schoonmaken

  Ook het interieur wordt grondig gereinigd. Het wordt eerst volledig doorgeblazen en vervolgens zorgvuldig uitgezogen. Door de steam-primer zorgen we ervoor dat alle plakkende vuildelen loslaten alvorens het detail werk. Het dashboard, de deurpanelen en alle kunststof onderdelen worden bij Autoscherm24 grondig gereinigd zonder het gebruik van siliconen, hiermee voorkomen we glanzende panelen (Dat wordt immers gebruikt om krassen en beschadigingen voor enkele dagen te verwijderen). De bekleding wordt vanzelfsprekend gereinigd en de vloermatten worden met een hogedrukreiniger grondig schoongespoten, waarbij zelfs de kleinste zandkorrel wordt verwijderd. Dit alles resulteert in een kraakhelder en uiterst fris interieur.

  Voor de lak wordt een paint correction uitgevoerd om de originele glans en een krasvrij uiterlijk te herstellen. Autoscherm24 maakt hiervoor gebruik van een excentrisch roterende polijstmachine om ongewenste effecten te voorkomen. Met hoogwaardige polijstproducten van 3M, Angelwax of Swissvax, en de juiste techniek, wordt een maximaal resultaat bereikt. Na het polijsten wordt de lak voorzien van een beschermende coating naar keuze, zoals Swissvax of een Glascoating, om optimale bescherming te bieden.

  Bij Autoscherm24 voeren we al deze stappen uit met het grootste oog voor detail, omdat we geloven in de kunst van detailing. Onze passie zetten we graag in het zicht.

  Neem contact met ons op

  Bij Autoscherm24 is het bestellen van een schoonmaakbeurt voor je auto een moeiteloze ervaring. Regel snel en eenvoudig een professionele schoonmaakbeurt voor  je auto. Autoscherm24 begrijpt het belang van een schone auto en biedt een betrouwbare service die voldoet aan de hoogste normen. Of het nu gaat om hardnekkige vlekken, insectenresten of gewoon een grondige reiniging, Autoscherm24 staat klaar om je voertuig weer te laten stralen, waardoor je niet alleen geniet van een beter zicht, maar ook van een frisse uitstraling.