Android Auto inbouwen of Android Auto installeren

Android Auto inbouwen, is een optie waar menig auto-eigenaar vandaag de dag nauwelijks nog omheen kan. Wanneer je zelf een Android smartphone hebt, is Android Auto installeren ideaal om ook onderweg toegang te hebben tot alle functionaliteiten van je telefoon. Dit multimediasysteem is helemaal van deze tijd en is dan ook steeds vaker terug te zien in de ‘moderne’ auto.

Hooggekwalificeerd

2 jaar garantie

Binnen 1 dag geplaatst

autoscherm-shade-2

Wanneer je interesse hebt in Android Auto inbouwen, ben je uiteraard vooral ook benieuwd naar de specifieke voordelen die hierbij komen kijken. Want wat zijn uiteindelijk nu de redenen om voor deze relatief nieuwe technologie te kiezen?

Bij Autoscherm24 hebben we intussen veel ervaring met allerlei verschillende soorten infotainment systemen. We beschrijven dan ook graag in detail wat de specifieke voordelen hiervan zijn:

android-auto

Toegang tot belangrijkste functies telefoon

Android Auto installeren, betekent dat je voortaan in je auto toegang krijgt tot alle belangrijkste functies van je telefoon. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan de optie om handsfree te bellen wanneer je onderweg bent. Of het opzetten van je favoriete playlist op Spotify.

Veel mensen kiezen er zelfs voor om hun favoriete film, serie of podcast op te zetten. Het is in de basis allemaal mogelijk met het juiste infotainment systeem.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de navigatie waar je waarschijnlijk veelvuldig een beroep op gaat doen. De Android Auto navigatie apps maken van jouw vervoersmiddel een ware Android navigatie auto.

sneller

Draadloos mogelijk

Draadloos Android Auto in je auto installeren, is tegenwoordig heel goed mogelijk. Waar je voorheen nog bijna altijd een USB-kabel nodig had voor een snelle, betrouwbare verbinding is dit tegenwoordig al lang niet meer het geval. Vaak borrelt de volgende vraag dan omhoog: ‘Hoe werkt Android Auto draadloos?”. Het antwoord daarop is simpel; je Android Auto draadloos maken, is zo gebeurd. De vaste optie is er wel nog, maar veel mensen kiezen ervoor om gewoon draadloos via bluetooth een connectie met de auto te maken. Zo is het momenteel gebruiksvriendelijker dan ooit om in je auto van Android Auto gebruik te maken.

Waar ga jij deze innovatieve technologie het meest voor gebruiken?

draadloos-2

Sneller dan standaard ingebouwde systemen

Een Android Auto scherm is in de basis eigenlijk altijd beter dan de standaard ingebouwde systemen van auto’s. Zo merken veel mensen een duidelijk verschil qua snelheid, soepelheid en gebruiksgemak. Je haalt daarmee meer plezier uit zo’n premium multimediasysteem van Autoscherm24. Uiteindelijk willen we het allerbeste voor onze klanten, zodat iedereen optimaal geniet van zijn of haar tijd in de auto.

Daarmee heb je dus aardig wat redenen om voor het inbouwen van een premium infotainment systeem te kiezen. We merken daarbij dat voor verschillende mensen ook verschillende van de bovenstaande redenen van doorslaggevend belang zijn. Waar hecht jij persoonlijk veel waarde aan wanneer het op de mogelijkheden van Android Auto installeren aankomt?

Android Auto inbouwen kosten

De bijbehorende Android Auto inbouwen kosten vallen enorm mee. Vandaag de dag is deze technologie zeer betaalbaar. Zeker bij Autoscherm24, waar we werken met vaste prijzen. Je krijgt dan direct toegang tot de nieuwste variant. En een Android Auto update installeren, kost uiteraard geen extra geld.

Zo ga jij je Android Auto in Nederland installeren voor een goede prijs.

Android Auto installeren bij Autoscherm24

Bij Autoscherm24 houden we ons iedere dag opnieuw bezig met het verder optimaliseren van ons productaanbod en de bijbehorende dienstverlening. Zo staan we nooit stil en zijn we altijd op zoek naar manieren om die volgende stap in de goede richting te zetten.

Aangezien er veel vraag is naar Android Auto inbouwen, werpt dit op verschillende vlakken z’n vruchten af. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een Android Auto scherm van Autoscherm24, kies je automatisch voor:

Wist je bovendien dat we daarnaast ook standaard 2 jaar garantie geven op onze premium autoschermen? Daarmee heb je de zekerheid dat je in de eerste paar jaar nooit tegen onverwachte kosten oploopt. Wij hebben dermate veel vertrouwen in onze producten, dat we je graag deze extra zekerheid bieden.

  • Ervaring in het vak: Dankzij een jarenlange ervaring in het vak, zijn we tot in detail op de hoogte van alles wat bij autoschermen komt kijken. Denk aan de nieuwste producten, de meest betrouwbare leveranciers en de meest recente gebruiksadviezen. Wij zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot het nieuwste van het nieuwste en het beste van het beste. Met een verregaande passie voor autotechnologie kijken we ernaar uit om onze ervaring de komende jaren alleen nog maar verder uit te breiden.
  • De hoogste kwaliteit autoschermen: In de basis gaat het uiteindelijk allemaal om de kwaliteit van de autoschermen. Een garantie van Autoscherm24 is dan ook dat we alleen autoschermen van de allerhoogste premium kwaliteit aan onze klanten aanbieden. Denk dan aan kenmerken als maximale snelheid, optimaal design, ideale gebruiksvriendelijkheid en een zo lang mogelijke levensduur. Met minder nemen wij geen genoegen.
  • Een naadloze pasvorm: Tot slot houden we sterk rekening met een naadloze pasvorm. We willen namelijk wel dat jouw auto zijn chique, strakke uitstraling behoudt. Het is dan cruciaal dat er sprake is van een naadloze pasvorm, waarbij het premium autoscherm perfect aansluit op het interieur.

Moderniseer jouw auto met Android Auto

Android Auto inbouwen? Dan zorg je ervoor dat je jouw auto op de meest praktische wijze voorziet van een moderne upgrade. Er gaat niets boven een dergelijke beslissing, waar je vervolgens iedere keer dat je in de auto stapt opnieuw van profiteert. Zodoende past ook jouw auto helemaal bij deze tijd en ervaar je hoe prettig het is om heel eenvoudig je favoriete muziek te luisteren, te navigeren met GPS of naar je favoriete film of serie te kijken.

Als ervaringsdeskundige hebben we bij Autoscherm24 bovendien nog een tip om jouw rijervaring in de auto naar een optimaal niveau te tillen; combineer een multimediasysteem met sfeerverlichting. Zo krijgt je auto een nóg modernere look dan dat deze al heeft. Ben je bovendien in het bezit van een iPhone? Kies dan voor de Apple CarPlay in plaats van Android Auto. Zit je nog met vragen en heb je behoefte aan meer informatie? Laat het dan gerust even weten. We staan altijd klaar om je verder te helpen.